SteelSeries Mouse önerisi

Emre88

Kilopat
Katılım
24 Ocak 2015
Mesajlar
276
Yer
Samsun
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Yaklaşık 2014-2015 yılında aldığım SteelSeries Kinzu V3 mouse’um bozulmak üzere, sağ tuşu ağır basmaya başladı. Bu zamana kadar çok memnun kaldığım için değiştirme gereği duymadım ama artık zamanı geldi gibi ve yine SS marka almak istiyorum. Rival 3 ve Rival 600 arasında kaldım, Rival 3 299-329 lira arası, Rival 600 ise çoğu sitede 600 lira fakat daha önce alışveriş yaptığım güvenilir bir sitede 450 liraya indirimde buldum. Hangisini önerirsiniz? Veya özel bir öneriniz var mı? Rival 600 için yanlardaki silikon kısımlar kayıp altındaki yapışkan rahatsız edebiliyormuş bazı kullanıcılara göre, ama sunduğu özellikler daha iyi ve tasarımı daha hoş. Şuan kullanmakta olduğum mouse Rival 3’e daha çok benziyor boyut açısından, fakat tutuş şekli olarak mouse’u hem tam kavrama hem de pençe tutuş şekli olarak kullanıyorum, hangisi daha rahat gelirse veya kafama hangisi eserse.
 
Son düzenleme:
R600 yeni aldim rival 300 ve 310 kullanmistim onceden. Profili rahat agarlik ayarlamasi baya guzel dusunulmus alsitigim kalitenin gelistirilmis hali benim icin. Millet yanlardaki silikonun dustugunden bahsetmis ama steelseries ne zamandi hatirlamiyorum 3-5 ay var sanirim yeni uretimlerindeki yapiskani degistirdigini soylemisti. Eger ki duserse de zaten islem basit ayrilan yuzeyi rubbing alcohol ile temizleyip 405(5 diye hatirliyorum 4 degil) kullanarak az bir miktar yerine temizce oturtup sonsuza kadar kullanirsiniz muhtemelen. benim de henuz 1 ay oldu biraz ihmalkar kullanirim ama su anda hicbir eskime yipranma gevseme belirtisi yok mouse uzerinde.
 
SteelSeries şart değilse Glaive RGB Pro öneririm eğer SteelSeries diyorsan Rival 3.
 
Sensei Ten tercih edilebilir. R600 hakkında şikayetler çok fazla.
Biraz incelemeleri izleyip okuduktan sonra hoşuma gitti aslında. Siz kullanıyor musunuz? Memnun musunuz? Oyun olarak GTA 5, RDR 2, CS:GO, Witcher 3, AC ve Metro gibi her türden oyun oynarım. Bunu üstte belirtmemişim.
 
Herhangi bir tecrübem olmadı bu mouse ile maalesef. SS harici bir mouse isterseniz Model O Minus, Zowie S2, MM710, MM711, G305, Razer Viper bunların hepsi sizi üzmeyecek mouselardır.
 

Geri
Yukarı