SteelSeries mouse önerisi

Hocam ekosistem var diye parasını gram hak etmeyen bir ürün almak bence saçma.

Hem ekipman konusundaki ekosistemin günlük yaşamda bir kolaylığıda yok. Üstüne üslük parasını hak etmeyen ürün alıyorsunuz.

Maksimum bütçeniz nedir yoksa belirli bir sınırı yok mu?

Adamlar 2000TL'lik kablosuz fareyle yarışamacak kablosuz fareyi 5000 TL'ye satıyor.

Sen öyle düşünüyor olabilirsin hocam ben memnunum şahsen. Önereceğin fare SteelSeries değilse yorma kendini çünkü cidden ben çok memnunum. Hatta ilk defa böyle bir sorun yaşadım adamlar zaten direkt para iadesi yaptı ve limit sorunum yok 7K veririm maksimum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen öyle düşünüyor olabilirsin hocam ben memnunum şahsen önereceğin fare SteelSeries değilse yorma kendini çünkü cidden ben çok memnunum hatta ilk defa böyle bir sorun yaşadım adamlar zaten direkt para iadesi yaptı ve limit sorunum yok 7K veririm maksimum.

Hocam ille de SteelSeries ise pek seçenek yok zaten Aerox 5 alın iki katı fiyat ödeyin özelliklere kıyaslayınca.

Sen öyle düşünüyor olabilirsin hocam ben memnunum şahsen önereceğin fare SteelSeries değilse yorma kendini çünkü cidden ben çok memnunum hatta ilk defa böyle bir sorun yaşadım adamlar zaten direkt para iadesi yaptı ve limit sorunum yok 7K veririm maksimum

O zaman Rival 3 gen 2 al geç madem parana yazık olmasın.

Ya da görkem hocamın dediği gibi yapın hocam daha az para boşa gitsin.

Sen öyle düşünüyor olabilirsin hocam ben memnunum şahsen önereceğin fare SteelSeries değilse yorma kendini çünkü cidden ben çok memnunum hatta ilk defa böyle bir sorun yaşadım adamlar zaten direkt para iadesi yaptı ve limit sorunum yok 7K veririm maksimum.

Hocam nereden almıştınız acaba? Para iadesi SteelSeries'le ilgili değil ki.

Ya da görkem hocamın dediği gibi yapın hocam daha az para boşa gitsin.

Hocam nereden almıştınız acaba? Para iadesi SteelSeries'le ilgili değil ki.

Amazon'dan aldım Amazon'un direkt SS sayfasından sanırım.

Apple olsa hadi bir nebze diyeceğim ama ekipman için ekosistem inanılmaz gereksiz ve hiçbir faydası olmayan bir şey. Ana akım markaların çıkarttıkları parasını hak etmeyen ürünlerden dolayı da ciddi zararı var diyebilirim. SS ürünleri sizi bu kadar memnun ettiyse gerçekten iyi bir ürün kullandığınızda tepkiniz ne olacak merak ediyorum açıkçası.

Apple olsa hadi bir nebze diyeceğim ama ekipman için ekosistem inanılmaz gereksiz ve hiçbir faydası olmayan bir şey. Ana akım markaların çıkarttıkları parasını hak etmeyen ürünlerden dolayı da ciddi zararı var diyebilirim. SS ürünleri sizi bu kadar memnun ettiyse gerçekten iyi bir ürün kullandığınızda tepkiniz ne olacak merak ediyorum açıkçası.
Boş verin bence adam ne demiş "Önereceğin fare SteelSeries değilse yorma kendini" demiş. Alsın SS geçsin. Yormaya gerek yok.

Yani evet yıllardır kullanıyorum yeni bir şey değil hocam ki memnun olmasam cidden istemem ecosystem dediğin şey program olarak da donanım olarak da uyumlu ve rahat oluyor Razer'da kullandım ama yaklaşık 5 senedir SS kullanıyorum herkesin düşüncesi farklı alıştığım için SS önerirsen alırım.

Boş verin bence adam ne demiş "Önereceğin fare SteelSeries değilse yorma kendini" demiş. Alsın SS geçsin. Yormaya gerek yok.

Orası öyle zaten hocam da yine de belirtmek lazım. 😩

Yani evet yıllardır kullanıyorum yeni bir şey değil hocam ki memnun olmasam cidden istemem ecosystem dediğin şey program olarak da donanım olarak da uyumlu ve rahat oluyor Razer'da kullandım ama yaklaşık 5 senedir SS kullanıyorum herkesin düşüncesi farklı alıştığım için SS önerirsen alırım.

@GRKM DUMAN hocamın dediği gibi Rival 3 Gen 2 alın o zaman. Üstü paranıza yazık olur. SS gerçekten mouse yapmayı beceremiyor.

Amazon'dan aldım Amazon'un direkt SS sayfasından sanırım.

Hocam iadeyle ssin alakası yok ki satıcının desteği önemli siz yanlış tarafa bağlanmışsınız.

Hocam madem diğer arkadaşlarında dediği gibi Rival 3 gen 2 alında daha az paranız boşa gitsin.

Razera logiye yapışanı gördüm de SS'ye ilk defa bağlanan görüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı