Öncelikle gunaydın arkadaşlar çok güzel bir mouse almayı düşünüyorum. 2 seçeneğim var. Birisi Steelseries Sensei Raw Heat Orange diğeri de Steelseries Kana CS GO edit gaming mouse, hangisini önerirsiniz? Özellik üstünlük göz önüne alınınca teşekkürler.
Güzel kardeşim günaydın . Konu başlığını görüp direk odaya daldım ve bu konuda seni aydınlatmam gerekiyor. SteelSeries kana .. Böyle dandik bir mouse olamaz . Hemen nedenlerine geçiyorum . Mouse basık bir mouse solunda bulunan clickler seni inanılmaz bir şekilde rahatsız edicektir . 2. olarak steelseries mouse alırken dikkat etmen gereken şu . Mouse kullanımı .. Sen bu mouseyi özen göstererek kullanmazsan sana milyonlarca kez arıza verir. Ben o hatayı yaptım 2 ay kullandığım kana elimde parçalandı . Tavsiyem SteelSeries mouse ve SteelSeries 7h kulaklıktan uzak dur . Başka ne alabilirim dersen yardımcı olabilirim .
Click'lere nazik basıcam yere düşürmemeye dikkat edicem özen kullanarak kullanıcam diyorsan SteelSeries ' in en dayanıklı mousu SteelSeries Sensei öneririm.