Steelseries Mousepad öneri

luser78

Megapat
Daha fazla  
Steelseries markasının mousepad'lerinden birini almak istiyorum ama çok çeşiti var ve karışık. qck, qck+, mass, 9hd gibi, ben ağırlık olarak Cs:Go oynuyorum ve aradığım şey mousepad'in büyük olması. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steelseries Qck+ Oyun Mousepad - Teknosa
Eğer büyük olsun yazmasaydın sana kesinlikle büyük bir mausepad almanı önerecektim çünkü geçen günlerde izlediğim bir twitch yayıncısı mausepad yetmediği için bir adamı vuramadı ve maçı kaybettiler. Önerdiğim yerden almak zorunda değilsin nerede uygunsa oradan al.
Düzenleme: Az önce bir incelemesine baktım. Bana gereksiz büyük geldi ama yinede sen bilirsin. Bunun bir küçüğü (yani Qck) tam benim istediğim boyutlarda.
Steelseries Qck Oyun Mousepad - Teknosa

Kullandığın DPI ayarlarına göre boyutun yeterliliği değişir. İnternetten satın almak yerine eğer İstanbul'daysan Beşiktaş Adeks gibi görerek satın alma ihtimalin olan bir yere gitmeni tavsiye ederim. Fiyatlardaki değişim oldukça küçük miktarlarda alacağın yere göre düşününce. Her boyu ve modeli açık olarak mevcut. Ben Qck kullanıyorum bana yeterli oluyor. Qck+ fazla büyük ama tercih senin. Mass daha kalındır, rahattır ama zamanla çökmeye başlar. Yenilemeni gerektirebilir. 9HD deneme imkanım olmadı o yüzden yorum yapamayacağım.

Steelseries Qck+ Oyun Mousepad - Teknosa
Eğer büyük olsun yazmasaydın sana kesinlikle büyük bir mausepad almanı önerecektim çünkü geçen günlerde izlediğim bir twitch yayıncısı mausepad yetmediği için bir adamı vuramadı ve maçı kaybettiler. Önerdiğim yerden almak zorunda değilsin nerede uygunsa oradan al.
Düzenleme: Az önce bir incelemesine baktım. Bana gereksiz büyük geldi ama yinede sen bilirsin. Bunun bir küçüğü (yani Qck) tam benim istediğim boyutlarda.
Steelseries Qck Oyun Mousepad - Teknosa

Düşük dpi'da oynadığım için büyük olması önemli, bir de heavy versiyonu varmış daha kalın ve rahat diyorlar onu alacağım sanırım.

Heavy o ilk soruda Mass olarak belirttiğin pad. Evet daha kalın ve daha rahat ama daha önce de söylediğim kullandıkça çökme yapıyor o nedenle ömrü kısa değiştirme ihtiyacın olabilir.

Klavyenin altına falan da koymak istiyorsan daha büyükleri var. QcK xxl diye geçiyor. Son kez ona bakmanı tavsiye ederim beğenmezsen QcK+ iyidir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı