SteelSeries Nova 1 kablosu nereden bulunur?

SteelSeries Arctis Nova 3,5mm Ses Kablosu Jetklik, Steelseries orijinal ürünlerini satıyor. Şu an stoklarında gözükmüyor ancak kendilerine mail atarsanız yardımcı olabilirler diye düşünüyorum çünkü zamanında kulaklık padi için de stok yokken mail attım. En kısa sürede stok yenilenecek diye cevap vermişlerdi ve 1 hafta sonra stoğa girmişti. Bu arada geçmiş olsun kediden kabloyu nasıl çıkardınız :D

Son düzenleme:
SteelSeries Arctis Nova 3,5mm Ses Kablosu Jetklik, Steelseries orijinal ürünlerini satıyor. Şu an stoklarında gözükmüyor ancak kendilerine mail atarsanız yardımcı olabilirler diye düşünüyorum çünkü zamanında kulaklık padi için de stok yokken mail attım. En kısa sürede stok yenilenecek diye cevap vermişlerdi ve 1 hafta sonra stoğa girmişti. Bu arada geçmiş olsun kediden kabloyu nasıl çıkardınız :D
1739045604201.png

Bu kablodan arıyorum hocam.

Pardon yanlış link koymuşum SteelSeries Arctis Nova 3,5mm Ses Kablosu Doğru link bu ancak stok yok dediğim gibi mail atarsan yardımcı olabilirler.
Hocam Jetklik websitesini bi inceleyin belki sizin kulaklığa uyumlu kablo vardır stokta ama sanırsam sizin aradığınız kablo orada şuan mevcut değil.
Hocam muhtemelen aynısını bulamayacağım ama TSSR yani 4 kutuplu kablo bulsam sizce olur mu yani kulaklık+mikrofonlu kablo bulsam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı