Ben oyun oynarım ama öyle ses kasmalı oyunlar değil FM, TFT tarzı oyunlar daha çok video izler, dizi izlerim. Son zamanlarda da kulaklığım bozuldu. Uygun kulaklık arıyordum Bluetooth bir kulaklık arıyordum. SteelSeries Nova 1 ve JBL'in 520.
Hocam o kadar param yok maalesef 1800 lira gibi bir limitim var belki zorla 1900 liraya falan çıkabilirim.![]()
Logitech G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.167,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam o kadar param yok maalesef 1800 lira gibi bir limitim var belki zorla 1900 liraya falan çıkabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.