SteelSeries Nova 5 alınır mı?

Hocam merhaba Arctis 7+ almayı dusunuyorum ama aklımda bir soru var cevaplarsanız sevinirim. Ben1 ay önce Nova 5 satın aldım ne ayar yaparsam yapayım ses hep boğuk geliyordu ses hiç canlı değildi acaba siz böyle bir problem yaşadınız mı 7+ de?
7+'ı ben kullanmadım arkadaşım kullandı. Ben Arctis nova 7 kullanıyorum. Herhangi bir sorunum yok. Maşallahı var.

Bu arada hangi 7+? Xbox versiyon mu PlayStation mı? Xbox ise kardeşimde var benim de deneme fırsatım oldu. Onda da bir sorun yoktu.

7+'ı ben kullanmadım arkadaşım kullandı. Ben Arctis Nova 7 kullanıyorum. Herhangi bir sorunum yok. Maşallahı var.

Bu arada hangi 7+? Xbox versiyon mu PlayStation mı? Xbox ise kardeşimde var benim de deneme fırsatım oldu. Onda da bir sorun yoktu.

Nova 5X satın aldım ben kulaklık çok rahattı tek sorun sesler çok boguktu uygulamadan ayar yapıyorum hiçbir işe yaramıyordu.

Nova 5X satın aldım ben kulaklık çok rahattı tek sorun sesler çok boguktu uygulamadan ayar yapıyorum hiçbir işe yaramıyordu.

Uygulamadan ayar yapıyorum işe yaramıyordu şu an eski kulaklıgıma ayar çekip Nova 5'e çekemiyordum.

Uygulamadan ayar yapıyorum işe yaramıyordu şu an eski kulaklıgıma ayar çekip Nova 5'e çekemiyordum.

Benim aldıgım kulaklık mı bozuktu bilemiyorum.

Benim aldıgım kulaklık mı bozuktu bilemiyorum.

Acaba Nova 5X X var diye mı ayar çekemıyordum anlamadım. X ve P versiyonları vardı ne işe yaradığını bilmiyorum ucuz diye X versıyonunu satın almıştım.

@H2onyaa
Hepsinin platformu farklı. X olanlar Xbox için, P olanlar PlayStation için. Bir şey yazmayanlar PC için. Örneğin bendeki Arctis Nova 7. Bilgisayar ile uyumlu ama ikincil olarak PlayStation 5 ile de kullanabiliyorum. Ama Xbox'da çalışmıyor mesela.

P versiyon da öncelik olarak PlayStation uyumlu ama PC ile de kullanılabiliyor. Yazılım desteği ne kadar var bilmiyorum bizzat kullanmadım.

@H2onyaa
Hepsinin platformu farklı. X olanlar Xbox için, p olanlar PlayStation için. Bir şey yazmayanlar PC için. Örneğin bendeki Arctis Nova 7. bilgisayar ile uyumlu ama ikincil olarak PlayStation 5 ile de kullanabiliyorum. Ama Xbox'da çalışmıyor mesela.

P versiyon da öncelik olarak PlayStation uyumlu ama PC ile de kullanılabiliyor. Yazılım desteği ne kadar var bilmiyorum bizzat kullanmadım.

Acaba düz Nova 5 alsam sorun çözülebilir mi?

Acaba düz Nova 5 alsam sorun çözülebilir mi?

Kulaklık çok hoşuma gitti. Bir daha alıp denesem mi ki bilemedim. İade işi sorun oluyor genelde hijyen ürünü geçtiği için.

Amazon'dan satıcısı amazon olacak şekilde alırsan sorun yaşamazsın. Elin yabancısı Türk kanunlarına ve tüketici haklarına Türk satıcılardan daha duyarlılar.

Ürüne zarar vermediğin sürece deneyip beğenmezsen koşulsuz iade yapılabiliyor amazonda.

Amazon'dan satıcısı Amazon olacak şekilde alırsan sorun yaşamazsın. Elin yabancısı Türk kanunlarına ve tüketici haklarına Türk satıcılardan daha duyarlılar.

Ürüne zarar vermediğin sürece deneyip beğenmezsen koşulsuz iade yapılabiliyor Amazon'da.

Evet onu biliyorum gecenki kulaklığı Amazon'dan aldım iade ettim sorun çıkmadı ama bütün satıcılar jetkik diye biri Nova 5'lerde.

Evet onu biliyorum gecenki kulaklığı Amazon'dan aldım iade ettim sorun çıkmadı ama bütün satıcılar jetkik diye biri Nova 5'lerde.

Aldım kulaklığı sorunsuz çalışıyor. Herhalde önceki aldığım kulaklık sorunluydu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı