Alınır.Başlıkta da gördüğünüz gibi Nova 5 alınır mı? Veya o fiyatta alına bilecek başka bir kulaklık var mı?
Alınır, aynı fiyatlarda Asus Rog Pelta da var:Başlıkta da gördüğünüz gibi Nova 5 alınır mı? Veya o fiyatta alına bilecek başka bir kulaklık var mı?
Ses kalitesi olarak, Nova 7 ciddi etki var diyorlar doğru mu?Kesinlikle alınır hocam ben Steel Series Nova 7 kulanıyorum daha öncesinde Nova 5 kullanıyordum gayet premium bir kalitesi var.
Hocam, kesinlikle ses kalitesi konusunda Nova 7 ciddi bir fark yaratıyor. Birçok uygulamada lisans olayı da var, mesela Discord’da cihaz kısmında lisanslı olarak görünüyor. Mikrofonu da kesinlikle birçok mikrofondan üstün diyebilirim. Ben Amazon’dan almıştım, istersen inceleyebilirsin. Dilersen düz siyah modelini de kullanabilirsin ama ben tasarımını çok beğendiğim için bunu aldım, mousepad’imle de çok uyumlu oldu.Ses kalite olarak Nova 7 ciddi etki var diyorlar doğru mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.