SteelSeries Nova 5 vs HyperX Cloud III

• Konuyu başlatan dr1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1.111
rrrrr
Merhaba herkese iyi sosyaller.
İki kulaklık arasında kaldım. Aradığım birkaç özellik var kablosuz olması ve müzik sesinin güzel olması. Oyun oynayan birisiyim tryhard Valorant, CS oyuncusu değilim o yüzden aşırı ses kasma ihtiyacı duymuyorum. Estetik ve güzel ses arıyorum sizin tercihiniz ne olurdu? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, eminim bir çok görüş ve yorum okumuşsunuzdur, ben de kendi görüşümü yazayım istedim. Aynı ikilemde kaldığım için yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Dün, 5399 TLye Nova 5 ürününü gidip aldım. Yaklaşık 10-12 saat deneme fırsatı buldum.

Müzik, medya sesleri konusunda iyi olduğu konusuna katılıyorum.
Kafanız çok büyük değilse rahatlık olarak bir sıkıntı çekeceğinizi düşünmüyorum.
Süngerleri ve kafa bandı gayet iyi.
Yazılımı oldukça kaliteli, ses kasma konusunda da hazır equalizer ayarlarını yaparsanız, bence aman aman eksik değil. 7/10 veririm. Kendi ayarlarınızı da yapabiliyorsunuz.
Mikrofon kalitesi, pil ömrü, kutu içeriği, malzeme kalitesi olarak gayet başarılı buldum.
İleride ne olur göreceğiz.

Bir sorunuz olursa sorabilirsiniz.

Rrrrr.

Merhaba, eminim birçok görüş ve yorum okumuşsunuzdur, ben de kendi görüşümü yazayım istedim. Aynı ikilemde kaldığım için yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Dün, 5399 TL'ye Nova 5 ürününü gidip aldım. Yaklaşık 10-12 saat deneme fırsatı buldum.

Müzik, medya sesleri konusunda iyi olduğu konusuna katılıyorum.
Kafanız çok büyük değilse rahatlık olarak bir sıkıntı çekeceğinizi düşünmüyorum.
Süngerleri ve kafa bandı gayet iyi.
Yazılımı oldukça kaliteli, ses kasma konusunda da hazır equalizer ayarlarını yaparsanız, bence aman aman eksik değil. 7/10 veririm. Kendi ayarlarınızı da yapabiliyorsunuz.
Mikrofon kalitesi, pil ömrü, kutu içeriği, malzeme kalitesi olarak gayet başarılı buldum.
İleride ne olur göreceğiz.

Bir sorunuz olursa sorabilirsiniz.

Teşekkür ederim yardımın için. Kararımı Nova 5 olarak verdim.

Hocam dediğim gibi geçen hafta içinde 5 tane kadar kablolu kablosuz Cloud 3 sorunu konuları gördüm her iki modelde de var bu sorunlar.

Maalesef konudan bağımsız forumda cidden gruplaşma mevcut bende denk geliyorum ona.

Bende kablosuz modeli hakkında birçok konu gördüm. Kablosuz modeli bazı kişilere göre kötü dediğiniz gibi robotikleşme bağlantı sorunu yaşayan falan varmış. Ama Cloud 3 bende araştırıp aldım ses azlığı dışında ciddi sorunu yok oda kişiden kişiye değişir. Elime geçince daha net bir tanıya varacağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı