SteelSeries Nova 5 vs Nova 7

Bütçe
7000
İkisi arasında ne gibi farklar vardır? Hangisini önerirsiniz?
Forumlarda bazı karışıklığa yol açıyor bu durum. Alınabiliyorsa Nova 7 daha iyi bir kulaklık. Nova 5, mikrofon kalitesi ve batarya performansı olarak biraz daha iyi. Onun dışında konfor + ses kalitesi olarak Nova 7 daha iyi. Mikrofon ve batarya olarak da kötü bir kullanım süresi sunmuyor. En iyisi denmez ama fazlasıyla yeterli.

Nova 7'de gürültü engelleme var mı peki?

Nova 7'de gürültü engelleme var mı peki?

Var hocam. Nova 7X kullanıyorum ben ses olsun mikrofonu olsun gayet iyi memnunum yeni aldım bende güzel indirim yakalamıştım.

Nova 7'ye göre daha mı iyidir? (ses kalitesi, mikrofon vs.)

Evet Nova 7'ye göre bir tık daha iyi kulaklık deneyimleme fırsatım olmadı ama forumda çok övülen bir kulaklık.

Evet Nova 7'ye göre bir tık daha iyi kulaklık deneyimleme fırsatım olmadı ama forumda çok övülen bir kulaklık.
HS80 Max'in herhangi bir sorunu var mıdır acaba? Almayı düşünüyorum.
@GRKM DUMAN
@Vâreste

Hocam bu attığınız konudaki eleman ürünü defolu almış muhtemelen o gösterdiği yer kolay kolay kırılacak bir şey değil. Dediğim gibi ürünü deneyimleme fırsatım olmadı ama genel olarak forumdaki yorumları olumlu. Ben şu anda Nova 7X kullanıyorum bundan da memnunum tercih sana kalmış.

Sen ne için kullanacaksın kulaklığı oyun için mi yoksa daha çok müzik dinlemek için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…