- Makaleler
- 1
İkisi arasında ne gibi farklar vardır? Hangisini önerirsiniz?
Forumlarda bazı karışıklığa yol açıyor bu durum. Alınabiliyorsa Nova 7 daha iyi bir kulaklık. Nova 5, mikrofon kalitesi ve batarya performansı olarak biraz daha iyi. Onun dışında konfor + ses kalitesi olarak Nova 7 daha iyi. Mikrofon ve batarya olarak da kötü bir kullanım süresi sunmuyor. En iyisi denmez ama fazlasıyla yeterli.İkisi arasında ne gibi farklar vardır? Hangisini önerirsiniz?
Nova 7'de gürültü engelleme var mı peki?Forumlarda bazı karışıklığa yol açıyor bu durum. Alınabiliyorsa Nova 7 daha iyi bir kulaklık. Nova 5, mikrofon kalitesi ve batarya performansı olarak biraz daha iyi. Onun dışında konfor + ses kalitesi olarak Nova 7 daha iyi. Mikrofon ve batarya olarak da kötü bir kullanım süresi sunmuyor. En iyisi denmez ama fazlasıyla yeterli.
Nova 7'de gürültü engelleme var mı peki?
Nova 7'de gürültü engelleme var mı peki?
Nova 7'ye göre daha mı iyidir? (Ses kalitesi, mikrofon vs.)![]()
Corsair HS80 MAX Beyaz 7.1 Surround Kablosuz Gaming Kulaklık (CA-9011296-EU)
Dolby Atmos Spatial Audio ile hassas bir şekilde sahnelenmiş üç boyutlu ses ipuçları sizi aksiyonun ortasına yerleştirir.www.gaming.gen.tr
Bunu da düşünebilirsin hocam.
Nova 7'ye göre daha mı iyidir? (ses kalitesi, mikrofon vs.)
HS80 Max'in herhangi bir sorunu var mıdır acaba? Almayı düşünüyorum.Evet Nova 7'ye göre bir tık daha iyi kulaklık deneyimleme fırsatım olmadı ama forumda çok övülen bir kulaklık.
HS80 Max'in herhangi bir sorunu var mıdır acaba? Almayı düşünüyorum.
@GRKM DUMAN
@Vâreste
Corsair HS80 Max kulaklığın kenarı kırıldı
1.5 ay önce aldığım HS80 Max'in yan tarafı kırıldı yere düşürmedim veya zarar verecek bir şey yapmadım. PcKolik üzerinden almıştım USB alıcısının üstünde ufak tefek hasar vardı fakat sorun olmaz diye bir şey yapmadım şimdi de yan tarafının kırık olduğunu fark ettim. Baştan mı kırıktı yoksa...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.