SteelSeries Nova 5 vs Nova 7

Bütçe
7000
HS80 Max'in herhangi bir sorunu var mıdır acaba? Almayı düşünüyorum.
@GRKM DUMAN
@Vâreste

Bana kalırsa HS80 Max şu an fiyatını hak etmiyor. 8300-8400 ona vereceğime indirim bekler 10 bin TL'ye Nova Pro Wireless'ya da indirimsiz Arctis Pro Wireless alırdım.

Hocam bu attığınız konudaki eleman ürünü defolu almış muhtemelen o gösterdiği yer kolay kolay kırılacak bir şey değil. Dediğim gibi ürünü deneyimleme fırsatım olmadı ama genel olarak forumdaki yorumları olumlu. Ben şu anda Nova 7X kullanıyorum bundan da memnunum tercih sana kalmış.

Sen ne için kullanacaksın kulaklığı oyun için mi yoksa daha çok müzik dinlemek için mi?
Daha çok oyun için hocam.

Bana kalırsa HS80 Max şu an fiyatını hak etmiyor. 8300-8400 ona vereceğime indirim bekler 10 bin TL'ye Nova Pro Wireless'ya da indirimsiz Arctis Pro Wireless alırdım.
Hepsiburada da 7500 TL. 7500 TL fazla mıdır HS80 Max için?

Daha çok oyun için hocam.

Hepsiburada'da 7500 TL. 7500 TL fazla mıdır HS80 Max için?

Hala değmez bana kalırsa. FPS oyuncusuysanız zaten almayın. Ses kasması genel olarak kötü. Çok fazla FPS oyuncusu değilseniz 6000-6500TL civarına denk gelirse alabileceğiniz en konforlu günlük kullanım ve en iyi mikrofonlardan birine sahip kulaklığı almış olursunuz.

Hala değmez bana kalırsa. FPS oyuncusuysanız zaten almayın. Ses kasması genel olarak kötü. Çok fazla FPS oyuncusu değilseniz 6000-6500TL civarına denk gelirse alabileceğiniz en konforlu günlük kullanım ve en iyi mikrofonlardan birine sahip kulaklığı almış olursunuz.
Hocam SteelSeries Nova 7'ler arasında herhangi bir fark var mı acaba?

Hepsi aynı. Sonunda P ve X olanlar sadece Xbox ve PS için ekstra ses lisans'ına sahip ürünler. Ses teknolojilerini destekliyorlar. Onun dışında hepsini PC'de sorunsuz kullanabiliyorsun.

Hocam SteelSeries Nova 7'ler arasında herhangi bir fark var mı acaba?

Nova 7X var bende sorunsuz kullanıyorum çok daha ucuza gelmişti bana 5850 TL'ye aldım 2 hafta filan oldu galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı