SteelSeries Nova 5 vs Nova 7

Carlosx

Femtopat
Daha fazla  
SteelSeries Arctis Nova 5 almayı planlıyorum hem oyun için hem de çok da olmasa da günlük hayatta kullanmak amacıyla. Baktıgım zaman Nova 7 ile arasında 1000TL gibi bir fiyat farklı bulunmakta. Bu fiyat farkını verip Nova 7 almak ne kadar mantıklı? Yorumlarınızı bekliyorum.

SteelSeries Arctis Nova 5 almayı planlıyorum hem oyun için hem de çok da olmasa da günlük hayatta kullanmak amacıyla. Baktıgım zaman Nova 7 ile arasında 1000TL gibi bir fiyat farklı bulunmakta. Bu fiyat farkını verip Nova 7 almak ne kadar mantıklı? Yorumlarınızı bekliyorum.

Mikrofon ve şarj süresi olarak Nova 5 daha iyi fakat Nova 7'nin ses kalitesi biraz daha iyi bence aradaki farka vermeye değer kayda değer bir fark yok ben olsam Nova 5 alırdım.

Yanlış bilgi: SteelSeries Arctis Nova 5'te hem Bluetooth hem de 2.4 GHz bağlantı seçenekleri bulunmaktadır.
Nova 7 almak için 1000 TL fazla vermeye değer mi? Bence evet.

Sebep: Nova 7, hem 2.4GHz kablosuz (oyun için delaysiz) hem de Bluetooth (telefon/müzik için) aynı anda bağlanabilme özelliği sayesinde günlük kullanımda çok daha pratik ve çok yönlüdür. Nova 5 ise sadece Bluetooth'lu bir kulaklıktır, oyunda ses gecikmesi yaşayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sebep: Nova 7, hem 2.4GHz kablosuz (oyun için delaysiz) hem de Bluetooth (telefon/müzik için) aynı anda bağlanabilme özelliği sayesinde günlük kullanımda çok daha pratik ve çok yönlüdür. Nova 5 ise sadece Bluetooth'lu bir kulaklıktır, oyunda ses gecikmesi yaşayabilirsiniz.

Nova 5 de de dongle var yanlış bilgi vermeyelim.

Yapay zeka kokusu geldi ama iftira olmasın hocam.

Nova 5'te dongle var ama Bluetooth ve Dongle arası geçiş yaparak kullanabiliyosun. Kısacası PC'ye ve telefona bağlıyken Nova 7 aynı anda 2 kaynaktan birden ses verebilirken. Nova 5 arada geçiş yapıp bir hangisine odaklıysa diğerinin sesini kapatıyor.

Nova 5'te dongle var ama Bluetooth ve Dongle arası geçiş yaparak kullanabiliyosun. Kısacası PC'ye ve telefona bağlıyken Nova 7 aynı anda 2 kaynaktan birden ses verebilirken. Nova 5 arada geçiş yapıp bir hangisine odaklıysa diğerinin sesini kapatıyor.
İnternetten bakmıştım, baktığım yerde dongle yok yazıyordu bilmiyordum olduğunu

Nova 5'te dongle var ama Bluetooth ve Dongle arası geçiş yaparak kullanabiliyosun. Kısacası PC'ye ve telefona bağlıyken Nova 7 aynı anda 2 kaynaktan birden ses verebilirken. Nova 5 arada geçiş yapıp bir hangisine odaklıysa diğerinin sesini kapatıyor. ses seviyesinde veya ses özelliklerinde bariz fark mevcut mu

ses seviyesinde veya özelliklerinde fark mevcut mu

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı