SteelSeries Nova Pro fiyatı neden bu kadar farklı?

Şimdi arkadaşlar, bu cihazın hem kablolu hem de kablosuz olmak üzere iki versiyonu var da bu fiyat farkı ondan mi kaynaklaniyor anlamadım. İnternette kablolu olarak bir içerik bulamadım. Hepsinde kablosuz bağlantilardan bahsedilmiş. Eğer iki cihaz arasında bir fark yoksa ve hatta biri kablolu biri kablosuz özelliklere sahipse bile uygun fiyatlı olanı almayı düşünüyorum. Bu fiyat aralığında daha iyi kulaklık önerilerinize de açığım. Herkese şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi epeyde girip karşılaştırmalı baktım, akıl alır gibi değil. Her şey aynı sadece kablosuz bağlantı özelliği için iki katı fiyat isteniyor. Uygun fiyatlı olanı alacağım çünkü çıktığından beri fiyatı çok değişmemiş. Bu günkü dolar kuruyla fiyatinin iki katı olması gerekiyordu.

Şimdi epeyde girip karşılaştırmalı baktım, akıl alır gibi değil. Her şey aynı sadece kablosuz bağlantı özelliği için iki katı fiyat isteniyor. Uygun fiyatlı olanı alacağım çünkü çıktığından beri fiyatı çok değişmemiş. Bu günkü dolar kuruyla fiyatinin iki katı olması gerekiyordu.

Arada 2-3K fiyat farkı olsa kablosuz direk tercih edilir de 6K fazla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı