SteelSeries Nova Pro Wireless vs Nova 7P

Genzonzi

Hectopat
Makaleler
1
PlayStation'da daha sık kullanacağım, zaman zaman PC'de, ihtiyaç halinde de TV'de kullanmak istiyorum. SteelSeries kulaklıklarda EQ ayarlarının mutlaka yapılması gerektiği, Basic kullanımın gerekli performansı vermediğini çokça okudum. Arada uçurum denebilecek kadar bir fiyat farkı var fakat aradaki fiyat farkına değer mi? Gerçek anlamda PREMIUM bir deneyim yaşamak istiyorum. Nova versiyondaki GameDAC'ının ses kartı görevi de gördüğünü düşünüyordum ama sadece görsellik ve otomatik EQ ayarları gibi diğer kulaklıklarda yapılamayan özellikler için bir alet sanırım.
FPS oyunları oynayan biri değilim, yani ilk aradığım özellik ses kasmak değil. Özellikle, oyunlarda, müzik dinlerken ya da film izlerken bana gerçek anlamda fark ettirecek his yaratacak mı Nova Pro Wireless versiyonu aradığım konu bu aslında. Bir kulaklığa 12.500 TL vermek beni borca sokmayacak ama zengin de değilim. O yüzden aradaki farka değecek bir his yaşar mıyım, gerçek anlamda bu neymiş diyebilecek miyim merak ettiğim noktalar bunlar. Kullanan ya da bu konuda bilgili, konuya hakim arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aradaki farka değecek his yaşarsınız. Nova 7 üst-orta seviye bir kulaklık, Nova Pro Wireless tamamen üst seviye/premium bir kulaklık. Seçim sizin, ikisi de çok güzel kulaklıklar tabii ki ama fiyat artınca alacağınız kalite hissiyatı da artıyor.

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Bir de 10.000 TL'ye Nova Pro X versiyonu var. Sanırım onda 2 girişten biri sadece xbox içinmiş, yani ben ps5 + pc için kullanacağım için almamam gereken bir versiyon doğru mudur ?
Nova 4P al bence. Direkt Playstation için uygulaması var ve EQ, mikrofon ayarı vs. çok güzel yapılabiliyor. Telefon uygulaması da var. GameDAC dediğin şey evet zaten ses kartı ve güç ünitesi o yüzden pahalı.
Güç ünitesi olan DAC beni biraz nova proya itiyor açıkçası. 4P hiç duymadım bir bakayım fakat 80-90% oranında pro versiyon beni aldı :D

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Bir de 10.000 TL'ye Nova Pro X versiyonu var. Sanırım onda 2 girişten biri sadece Xbox içinmiş, yani ben PS5 + PC için kullanacağım için almamam gereken bir versiyon doğru mudur?

Güç ünitesi olan DAC beni biraz Nova Pro'ya itiyor açıkçası. 4P hiç duymadım bir bakayım fakat 80-90% oranında Pro versiyon beni aldı :D

SteelSeries'in X veya P modelleri sadece konsol odaklı satılıyor. Dediğiniz muhtemelen doğrudur, zira daha alt X ve P modellerinde 2 metrelik kablo uzatıcı koyulmuyor bu da kasaya takmak istediğinizde çok kısa bir kablonuzun olmasına neden oluyor.

SteelSeries'in X veya P modelleri sadece konsol odaklı satılıyor. Dediğiniz muhtemelen doğrudur, zira daha alt X ve P modellerinde 2 metrelik kablo uzatıcı koyulmuyor bu da kasaya takmak istediğinizde çok kısa bir kablonuzun olmasına neden oluyor.
Normal versiyonu sipariş ettim, bakalım nasıl bir deneyim olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı