SteelSeries overrated mı?

Üründen ürüne değişiklik gösterebilir bu durum. Arctis 3 ve Rival 710 kullanıyorum sonuna kadar hak ediyorlar verdiğim parayı. Yani ben böyle düşünüyorum.
 
QCK mousepad serisinin kötü olduğunu düşünüyorum. Gerisini bilmem.
QCK Edge Large kullanıyorum yaklaşık bir senedir. Ondan aşırı memnunum. Sanırım overrated değil ama gerçekten overpriced.
1-2 istisna dışında bütün ürünleri gayet güzel ama fiyatları pek iyi değil. Yani overrated değil, overpriced.

Düz QcK mousepad'ler, Arctis 1 ve Rival 600 ağır çöp ama. Onlara çöp derim.
Valla Arctis 1 Wireless gerçekten bir hayal kırıklığı oldu benim için. Geçen sene 600 lira civarın almıştım fakat keşke biraz araştırıp başka bir şey alsaymışım.
Sonuna kadar Logitech!
Logitech ürünlerinden nedense ben hiç memnun kalamıyorum. Sanırım özel olarak bana sorunlu ürünler denk geliyor. Özellikle mousepadleri 4-5 ayda sökülüyor.
Güzel ürünleri var ama biraz pahalı olabiliyorlar. LOD sorunu olmasaydı Rival 3 alacaktım ben. Kulaklık olarak Arctis 1'in dip ses ve cızırtı yaptığını duydum.
Rival 3'ten de oldukça memnunum ama Arctis1 wireless için aynı şeyi söyleyemiyorum.
Gayet kaliteli bir marka lakin kulaklık ve mouselar için aynı fiyat segmentinde daha iyi alternatifler bulunabiliyor. Oyuncu ekipmanlarının temelini atmış güzel bir firmadır kendileri. Klavyelerini çok beğeniyorum çok şık, son derece kaliteli ve sade bir tasarımları var. Ömürlük kullanıma uygun denilebilecek klavyeler üretiyorlar. Rival serisine ait bir mouselarında kronik olarak soyulma vardı.
Tasarım konusunda bence de açık ara farkla en iyi tasarıma sahipler. Birazcık ofis tipi bir setup'a sahibim o yüzden ürünlerini tercih ediyorum fakat dediğim gibi özellikle kulaklık konusunda biraz overpricedlar sanırım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı