SteelSeries Prime+ ₺450

Elektronik şans işi. Takılma ve sensör sorunu var.

Kronik sorun = bir modelin çoğunda çıkan "aynı" sorunlara denir.
Örneğin;
A faresinini alan 10 kişiden 2 sinin sensörü bozuldu, 2 sinin çift tıklama sorunu oldu 2 sinin orta tekeri bozuldu = A faresi dandik.
B faresini alan 10 kişinin 5 tanesinin sensörü bozuldu = B faresinin sensöründe kronik sorun var.

Şans işi ise kronik sorun diyemezsiniz. Şans işi tüm ürünlerde var. O zaman hiçbir fareyi almayalım.

Saydığınız özellik tüm farelerde olabilecek sorun.

Ben ve çevremde kullanan 4 kişi aynı sorunla karşılaştık. Gidip bin tane test edip 800ü böyle çıktı diyemem.
Şans konusu ise şöyle vaktinde LG G3 ilk çıktığında yedi tane kullandık. 6 tanesi 2.yılı biter bitmez ghosting ve anakart arızası verdi çöp oldu.
Diğeri hala kullanılıyor bu da şans.
Kronik sorun = bir modelin çoğunda çıkan "aynı" sorunlara denir.
Örneğin;
A faresinini alan 10 kişiden 2 sinin sensörü bozuldu, 2 sinin çift tıklama sorunu oldu 2 sinin orta tekeri bozuldu = a faresi dandik.
B faresini alan 10 kişinin 5 tanesinin sensörü bozuldu = b faresinin sensöründe kronik sorun var.

Teşekkürler ben bilmiyordum kelimenin anlamını sayenizde aydınlandım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı