Elektronik SteelSeries Prime 643 TL

Kullanıyorum, fare tekerleği bir noktadan sonra her 20 seferden 3-4'ünde gıcırdamaya başlıyor, biraz rahatsız edici bir durum. Almayı düşünenlerin bilgisine.

Kullanıyorum, fare tekerleği bir noktadan sonra her 20 seferden 3-4'ünde gıcırdamaya başlıyor, biraz rahatsız edici bir durum. Almayı düşünenlerin bilgisine.
Plus versiyonunu kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece mühendislik hatası nedeni ile alt kısmın üst sağ kısmı gıcırdıyor. DPI tuşuna basarken fark ediliyor. Bu da kullanıma engel değil.

Plus versiyonunu kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece mühendislik hatası nedeni ile alt kısmın üst sağ kısmı gıcırdıyor. DPI tuşuna basarken fark ediliyor. Bu da kullanıma engel değil.
Kullanıma engel değil zaten. Hatta tıklama hissiyatını en sevdiğim farelerden biri. Fakat hiçbir şey olmadan kendi kendine gıcırdamaya başlaması sinir bozucu.

Hocam ben de prime almayı düşünüyorum ama stok yok. Prime plus modeli için ses sorunu ve latency sorunu varmış. M300S ile arasında kaldım. Siz ne kadar zamandır kullanıyorsunuz gecikme farkedilir derecede mi? ve ses rahatsız ediyor mu?

Hocam ben de prime almayı düşünüyorum ama stok yok. Prime plus modeli için ses sorunu ve latency sorunu varmış. M300S ile arasında kaldım. Siz ne kadar zamandır kullanıyorsunuz gecikme farkedilir derecede mi? ve ses rahatsız ediyor mu?
Ses sorunu tüm plus modellerde var bu doğru fakat insanlar fareyi gömmekten başka bir şey yapmadığı için sesin seviyesini pek söylemiyorlar. Kendim kullanıyorum sesi duymam için kulağımı alttaki ekrana yapıştırmam gerekiyor. Yani günlük kullanımda duymuyorsunuz. Eğer kafanızı fareye yapıştırmak gibi bir takıntınız varsa o başka tabi. Ağustostan beri kullanıyorum. Gecikme yok. 20 ms diyorlar ama kağıt üstünde 8 ms. Gecikmeyi hissetmiyorsunuz bile. Hatta düz Prime'ye göre bir tık daha iyi sensörü var ve 2 tane sensör kullanıyor. Tabi 900'ü hakediyor mu stok varken 700 TL'ye satıldığı için hayır. M300S için durumu bilmiyorum ama 700'e fare kalmadı. Hatta Prime serisi normalde de çok pahalı Türkiye'de özel fiyatlandırma var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı