SteelSeries Prime+ ele uygun mu?

• Konuyu başlatan ETORQ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 291

ETORQ

Centipat
Daha fazla  
SteelSeries Prime Plus almayı düşünüyorum ama elime uygun mu emin olamadım. Daha öncesinde Motospeed V40 kullanmıştım elime tam oluyordu şu anda Razer DeathAdder Essential var büyük geliyor rahat kullanamıyorum. Prime+nın boyutları V40 gibi midir bana uyar mı acaba dostlar?

Essential büyük geliyorsa SS Prime da gelebilir. Biraz büyük ve sağ el için ergonomik bir mouse.

SS Prime gerçekten büyük mü gelir? Çok da içime sinmişti. Herkes çok övüyordu o yüzden almak istemiştim. Motospeed V40 şekil biçimi gibi olan mouse öneriniz var mıdır?

SteelSeries Prime Plus almayı düşünüyorum ama elime uygun mu emin olamadım. Daha öncesinde Motospeed V40 kullanmıştım elime tam oluyordu şu anda Razer DeathAdder Essential var büyük geliyor rahat kullanamıyorum. Prime+nın boyutları V40 gibi midir bana uyar mı acaba dostlar?

SS Prime+ da büyük gelir.

1767799855896.png

Fevell Z1 SE ya da Aigo GM80PLUS bakabilirsiniz. Motospeed siteye eklenmemiş ama fotoğraflardan çok da büyük değil gibi.

Kablosuz aslında VXE r1SE vardı aklımda ama emin olamayınca vazgeçtim kopmalar veya ms olarak gecikme
Ani hareketlerde gecikme gibi şeyler olursa şu anda başka mouse alamam diye çekindim açıkçası.

Kablosuz aslında VXE r1SE vardı aklımda ama emin olamayınca vazgeçtim kopmalar veya ms olarak gecikme
Ani hareketlerde gecikme gibi şeyler olursa şu anda başka mouse alamam diye çekindim açıkçası.

Düşündüğünüz kadar gecikme olmuyor. Üründen ürüne de değişebiliyor tabii ki. Yıllardır kablosuz kullanıyorum elimde de 6 tane mouse var hepsi kablosuz. Z1 SE kullanan ve buradan alan çok kişi var. Daha öyle bir şikayet okumadım.

Düşündüğünüz kadar gecikme olmuyor. Üründen ürüne de değişebiliyor tabii ki. Yıllardır kablosuz kullanıyorum elimde de 6 tane mouse var hepsi kablosuz. Z1 SE kullanan ve buradan alan çok kişi var. Daha öyle bir şikayet okumadım.

Peki sizce hangisi? Fevell Z1SE mi yoksa VXE r1SE mi? Arasında farklar varsa nelerdir acaba??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı