Çözüldü SteelSeries Prime+ fare kulağı hafif çınlatırmış gibi ses çıkarıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

qoray99

Kilopat
Katılım
13 Kasım 2016
Mesajlar
229
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
SteelSeries Prime+ Ses Sorunu Video

Biliyorsunuz, forumda Trendyol'un indirimiyle SS Prime+ mouse bayağı hit aldı. Ben de görüp Trendyol satıcısından aldım ve 2 gün önce geldi. Bazı alan arkadaşlarda alttaki OLED ekranda ses sorunu olduğunu okumuştum. Kulağı tırmalıyor diyen de vardı sadece kulağımı dayadığımda duyuyorum diyen de. Benimki ikisi arasında gibi sanki tam karar veremedim. O cızırtı sesini fareyi ters çevirip ekrana yaklaştığımda duyuyorum. Normal bilgisayar kullanımında o cızırtı sesi gelmiyor ancak bir çınlama sesi geliyor. Ortam sessiz olduğunda hissediliyor. Aşırı yüksek bir çınlama sesi değil ancak sanki alttan alttan kulağınız çınlıyormuş gibi bir his veriyor. Üstüne düşünce sesin rahatsızlık vermeye başlıyor. Ve bu çınlama sesi sanki değişken artıp azalıyor zaman zaman sanki.

Bu durum hangisine giriyor? Normal sese mi yoksa arızalı ürün olmasından kaynaklı mı? Videosunu çektim en üstte videonun linki mevcut.

Fareyi iade etmeli miyim? Etmek istesem de 21 gün bekletiyorlarmış sanırım o da bir dert. Farenin genel hissiyatını sevdim, OLED ekranın olması da hoşuma gitti, kullanışlı olabilecek bir özellik. Bu fiyata da bulmak zor. Sizce bana gelen mouse kusurlu mu? Ne yapmalıyım? Servisi olan Despec'e garantiye göndersem bu sesi çözebilirler mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekranından dolayı çınlama sesi çıkarması normal. Rahatsız ediyorsa iade edin Prime alın.

Geri
Yukarı