yigit.ked
Hectopat
Alali 8 ay falan oldu garantisi bitmedi daha ve scroll sanki bosluktaymis gibi donuyor ve algilamiyor garantiye gondersem degisim olur mu ve garantiye nasıl göndereceğim?
Tamir edip yollama ihtimalleri var veyahut değiştirme. Yüksek ihtimal tamir ederler.
(Tamir kastım, parça değişimi yapıyorlar.)
Despec ile iletişime geçin.Nereye göndereceğim.
Yaşadığınız sorunu paylaşın, ardından garanti belgesinin dökümanını ve faturanızı yollayın.Mail atarim video falan da eklememe gerek var mi? Bir de maili nasıl atacağım ne yazmam lazim mouseni altinda yazan şeyleri de yazacağım mi?
Yaşadığınız sorunu paylaşın, ardından garanti belgesinin dokümanını ve faturanızı yollayın.
Aldığınız yer internet ise e-fatura olarak e-postanıza gitmiştir oradan temin edebilirsiniz faturayı. Örnek hepsiburada vs gibi yerler e-postanıza yolluyor.Fotograf olarak mı yollıyım bir de faturayı nereden alacağım.
PDF olarak yollarsınız. Garanti fiziksel bir kağıt ise onu mecburi olarak fotoğraf.Fotograf olarak mı yollıyım bir de faturayı nereden alacağım.
Aldığınız yer internet ise e-fatura olarak e-postanıza gitmiştir oradan temin edebilirsiniz faturayı. Örnek Hepsiburada vs gibi yerler e-postanıza yolluyor.
PDF olarak yollarsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.