Acik mavi kullanıyorum ben. Hem aydinlik.
Açık yeşil kullan bence.
Su an bilgisayarda degilim. Direkt acik mavi olani yapmistim ortasina dogru.Renk kodunu atabilir misiniz rica etsem.
Su an bilgisayarda degilim. Direkt acik mavi olani yapmistim ortasina dogru.
Bende aynı mouse var alalı 1 sene olacak RGB ışıklandırması sarıya döndü her ne kadar uğraşsamda istediğim renge alamıyorum. Önceden de böyle olmuştu sonra kendi kendine çözülmüştü fakat tekrardan aynı. DPI tuşuna basınca renk değiştirmeye başlıyor anlayamadım gitti sizde böyle bir problem var mı yoksa bir ayar mı bu?
Hocam saridan kastiniz muhtemelen turuncu farenin orginali turuncu renkte yanar onu kendiniz ayarlamadiginiz surece hep turuncu yanicaktir SteelSeries uygulamasini actiktan sonra farenin orta tusu var B3 ona tiklayin oradan renk ayari yapabilirsiniz.
Hayır hocam öyle değil turuncu olsa anlarım çünkü direk alar almaz SteelSeries'i indirdim ve rengini değiştirmiştim dün de söyle çözdüm belki çözünmeyen arkadaşlar vardır diye, stell series uygulamasına giriyoruz oradan apps yazılı yere tıklayıp Discord'u seçiyoruz ve mikrofon açıkken konuştuğumuz zaman kırmızı ışık flash gibi yanıp sönüyor ve o özelliği geri kapatıyoruz sonrasında istediğimiz rengi seçebiliyoruz. Sanırım bu yazılım hatası önemli bir şey değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.