SteelSeries Prime FPS vs Razer DeathAdder V2 Mini

Bütçe
700TL

cihatk

Megapat
Daha fazla  
Profil Kapağı
1525000073
Arkadaşlar elim 20cm ve palm grip kullanıyorum. Şu an ROG Gladius II Core kullanıyorum gayet de memnunum. Laptop aldığım için ona ayrıyeten mouse alacağım. Prime'ın ölçüleri ROG'a yakın bayağı o yüzden o yakın geliyor. Diğer değerleri, kullanılan Switch kalitelerini hissedeceğim kadar fark olmaz gibi geliyor ama emin değilim. Hangisini önerirsiniz? Razer'ın elime küçük gelmesinden endişeleniyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Küçük olması çok sorun yaratmayacaksa Razer, sorun olursa bile bütçe arttırmaya gidebilirsin ya da başka ürüne bakabilirsin.

Son düzenleme:
Küçük olması çok sorun yaratmayaksa Razer soeun olursa bile bütçe arttırmaya gidebilirsin ya da başka ürüne bakabilirsin.
Bütçe arttırmak istemiyorum ya daha fazla. Kulaklık da almam lazım en az bir bu kadar daha para o da. Steelseries'in bir deavantajı var mıdır? Mesela Rog Gladius'ta lod sorunu var bendekinin de 1-2mm de hissediliyor ama farkettirmiyor bana.

Bütçe arttırmayacaksan Razer da V2 mini alman daha iyi olacaktır.
Ama küçük bir mouse.
1 cm var aralarında.

Skatezleri gayet güzel kayıyor.
Kablosu çok hafif bir paracord kablo.
Lod sorunuyla karşılaşmadım.
Mini çünkü.

Siz karşılaşmadınız diye iyi mi olacak, kaç tane mouse kullandınız? Neye göre söylüyorsunuz? Benim Elimde Lamzu Atlantis ve Pulsar Xlite V2 var, Viper Mini, Viper ve V2 Mini'yi de kullandım ve açıkçası bu fiyata gayette kötü bir mouse.

Siz karşılaşmadınız diye iyi mi olacak, kaç tane mouse kullandınız? Neye göre söylüyorsunuz? Benim Elimde Lamzu Atlantis ve Pulsar Xlite V2 var, Viper Mini, Viper ve V2 Mini'yi de kullandım ve açıkçası bu fiyata gayet de kötü bir mouse.

Sen karşılaştın diye herkeste olacak diye bir şey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı