SteelSeries Prime mini kablolu iade edilip Darmoshark N3 kablosuz alınır mı?

yigitw

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
XFX RX 570 4GB / AMD Ryzen 3 3100 3.6 GHz / Asus Prime a320m-R / XPG 8 Gb Ram /
Adata 480 GB SSD / GamePower GP 550 Watt / Samsung LC24RG50FZRXUF 24' 144 Hz FHD
SteelSeries Prime mini wired almıştım 600 TL'ye 23 Ağustosa kadar iade hakkım var 600 TL'ye Prime mini iade edip 400 TL ekleyip.
Connectgame'den 999 TL'ye Darmoshark N3 Wireless alınır mı sizce? Uzun süreli kullanacağım için Wireless istiyorum masa değiştiremeyeceğim için kablolu bıraz sıkıntı oluyor örgülü olsa da. Fikirleriniz nedir?
Darmoshark N3 Wireless;DARMOSHARK N3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz

SteelSeries Prime mini wired almıştım 600 TL'ye 23 Ağustosa kadar iade hakkım var 600 TL'ye Prime mini iade edip 400 TL ekleyip.
Connectgame'den 999 TL'ye Darmoshark N3 Wireless alınır mı sizce? Uzun süreli kullanacağım için Wireless istiyorum masa değiştiremeyeceğim için kablolu bıraz sıkıntı oluyor örgülü olsa da. Fikirleriniz nedir?
Darmoshark N3 Wireless;DARMOSHARK N3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz

Darmoshark N3 malzeme kalitesinden ötürü sıkça eleştirilen bir fare. VGN markasının benzer Shape'deki modeli F1 serisinin daha iyi olduğuny söyleyenler var ona bakabilirsiniz. Onun haricinde gene VGN markasının Gamepower X3 isimli bir modeli mevcut ama henüz yeterli incelemesi yok. Bence şimdilik bekleyip bütçenizi arttırın. Onun haricinde sizin fare ile benzer özellikte kablosuz bir fare olan Glorious Model D- Wireless var. Şu anda kendisini kullanıyorum. Ona da bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı