ASUS ROG Keris iade edilip Darmoshark N3 alınır mı?

Herolog

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar İtopya'dan 765 TL + kargo ASUS ROG Keris aldım ama daha 2 hafta olmadı.
Şimdi 765 TL'ye Darmoshark N3 buldum.
Sizce ASUS ROG Keris'i iade edip Darmoshark N3 alınır mı?
Bir de İtopya iade konusunda sıkıntı çıkarır mı?

İtopya'ya iade mi? Kolay gelsin hocam. Mümkün değil almazlar. Bu konularda çok kıl bir firma. Sadece kutusunu açtığım için gamepad iadesi almamışlardı hijyen ürüne giriyormuş...

İtopya'ya iade mi? Kolay gelsin hocam. Mümkün değil almazlar hele 2 hafta geçtiyse hayatta almazlar. Bu konularda çok kıl bir firma. Sadece kutusunu açtığım için gamepad iadesi almamışlardı hijyen ürüne giriyormuş...
Bezle silinmiyor herhalde. Bazı oradaki Çin'den gelmiş marka basılmış ekipmanlar fabrikada terli terli üretiliyor. Marka lekelememek için bir şey diyemeyeceğim.

Gördüğüm kadar N3 forumda pek önerilmiyor malzeme kalitesinden dolayı.
Ama kablosuz olması sensörününde bir tık daha iyi olması bir de aynı fiyata yakalamış olmam ne biliyim normalde direkt alacaktım konu açmadan fakat İtopya iade almazsa sıkıntı olur.

İtopya'ya iade mi? Kolay gelsin hocam. Mümkün değil almazlar. Bu konularda çok kıl bir firma. Sadece kutusunu açtığım için gamepad iadesi almamışlardı hijyen ürüne giriyormuş...
Hocam forumda şöyle bir konu buldum. İtopya'dan alınan Razer farenin iadesi kabul edilir mi?
Bu arkadaşta benim gibi 14 gün içinde elime uymadı diyip iade etmiş ve kabul edilmiş.

N3 değil de, shape uyar ise, Delux M800 Pro alınır.
N3 ucuz yakaladım 765 TL Trendyol üzerinden.
Delux M800 Pro connectgame direkt kendi sitesinde 999 TL ama sorun çıkarsa falan muhattap olmuyorlarmış galiba.

765 liraya iyi yakalamışsınız, ancak ürün güzel değil. Sorun orada zaten, Delux M800 Pro daha iyi bir ürün olduğundan shape de uyarsa onu önerdim. Garanti konusu öyle maalesef, ancak iade ettim diyen de var, garantiye gönderdim diyen de var, biraz üstüne düşmek lazım. Yoksa direkt mouse yapan firmaya ulaşırsın.

765 liraya iyi yakalamışsınız, ancak ürün güzel değil. Sorun orada zaten, Delux M800 Pro daha iyi bir ürün olduğundan shape de uyarsa onu önerdim. Garanti konusu öyle maalesef, ancak iade ettim diyen de var, garantiye gönderdim diyen de var, biraz üstüne düşmek lazım. Yoksa direkt mouse yapan firmaya ulaşırsın.
Hocam aslında mevzu bu konu Diğer: Trendyol %40 indirim
Trendyol Azerbaycan'a özel 200 TL indirim veriyor. %40 da kupon veriyor. Bir de %15 Nays geri ödemesiyle 1500 TL olan N3 765 TL'ye geliyor. Delux M800 ise bu taktikle 1100 TL'ye geliyor fakat ConnectGame'de zaten 999 TL o yüzden bana Trendyol'da olan bu taktikle alınabilir bir fare lazım.
Size zahmet önerebileceğiniz bir model var mı ?
Yani normal satış fiyatı maksimum 1750 TL olması lazımki bana tüm bu taktiklerle max 999 TL'ye gelsin.
Mesela Raze Deathadder V2 Pro 950 TL'ye geliyor sizce alınır mı ?

Aslında riskli bir şey, iptal olma ihtimali var ve ConncetGame üzerinden alıyorsunuz. Daha da kıl bir firma, ergo, büyük, ağır bir şey istiyorsanız, V2 Pro güzeldir ancak Delux'a göre vesaire çok farklı ürünler shape olsun kalite olsun, ağırlık olsun, bambaşka ürünler. Trendyoldan önerim yok, çünkü güzel mouse yok. El boyutunuza göre V2 Pro veya M800 Pro öneririm.

Aslında riskli bir şey, iptal olma ihtimali var ve ConncetGame üzerinden alıyorsunuz. Daha da kıl bir firma, ergo, büyük, ağır bir şey istiyorsanız, V2 Pro güzeldir ancak Delux'a göre vesaire çok farklı ürünler shape olsun kalite olsun, ağırlık olsun, bambaşka ürünler. Trendyoldan önerim yok, çünkü güzel mouse yok. El boyutunuza göre V2 Pro veya M800 Pro öneririm.
Hocam çok teşekkürler öncelikle ilgilinize.
Büyük ağır benim için daha iyi çünkü elim büyük ve yüksek dpi oynuyorum.
Trendyol üzerinden V2 Pro alacağım çünkü satıcı İnceHesap yani Razer sahtesi çok var ama İnceHesap güvenilirdir herhalde.
İptal olacağını sanmam ilk şu İtopya ile iade kodunu konuşayım sonra bunu sipariş edeceğim.

Hocam çok teşekkürler öncelikle ilgilinize.
Büyük ağır benim için daha iyi çünkü elim büyük ve yüksek dpi oynuyorum.
Trendyol üzerinden V2 Pro alacağım çünkü satıcı İnceHesap yani Razer sahtesi çok var ama İnceHesap güvenilirdir herhalde.
İptal olacağını sanmam ilk şu İtopya ile iade kodunu konuşayım sonra bunu sipariş edeceğim.
Hocam yine kararsızlık özelliğimi kullanarak.
Fareyi iptal etmekten vazgeçip.
SSD ve klavye gibi şeyler almaya karar verdim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı