Elektronik SteelSeries Prime mouse 417 TL!

Trendyol o kadar berbat bir firma ki alıp almamak arasında kararsız kalıyor insan.

Belli bir fiyatın üstünde alışverişlere hakkınızı doldurmadıysanız kazı kazanda veriyor 25 TL çıktı içinden 330 TL'ye fare almış bulundum.

Trendyol satmıyor, sadece aracı. Kilit nokta satıcı burada. MM'nin de memnuniyetsizlik çıkaracağını hiç sanmıyorum, olur da bir hataları olursa zorluk çıkartmazlar.

Eki Görüntüle 2029249
Asıl sorun Trendyolun aracı olması hocam zaten.

Trendyola bir şey derim de adamlara yüz göz olmak istemiyorum cidden.

Beyaz renk hocam bir bakın isterseniz.

G305'in switchleri, yapı kalitesi vesaire başa bela. Gıcırdıyor, logosu siliniyor, switchleri çift tıklıyor gibi gibi nedenlerden dolayı alınmamalı.

Yani, tuhaf. Ne desem bilemedim.

Şimdiye kadar Trendyol'dan 20'nin üzerinde sipariş vermişimdir, birkaçını da iade etmiştim pürüz çıkmadı. Belki de satıcılar işini iyi yapıp iadede sıkıntı çıkarmıyordu, bilemiyorum.

Olmadı MediaMarkt'ın kendi sitesinden sipariş verirsiniz.

G305'in Switch'leri, yapı kalitesi vesaire başa bela. Gıcırdıyor, logosu siliniyor, Switch'leri çift tıklıyor gibi gibi nedenlerden dolayı alınmamalı.

Konuda fareyle ilgili şeyler yazıyordur diye ilk yoruma bakıp attım fare hakkında bilgim yoktu zaten teşekkürler bilgi için.

Benim Rival 110 takılmaya başladı 4 seneyi geçti alalı gidici iyice. Ağırlıklı CS:GO oynuyorum üzmez değil mi arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…