Az daha 500 TL'den alıyordum.
+ Nays ile 355 TL. Bu fiyata bedava, kaçırmayın.
Eki Görüntüle 2028902
![]()
SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Sırf sensörü için bile alınır. Performax Xotran'dan bile F/P anlamında üstün hale geldi son yediği indirimlerle.
Trendyol o kadar berbat bir firma ki alıp almamak arasında kararsız kalıyor insan.
Asıl sorun Trendyolun aracı olması hocam zaten.Trendyol satmıyor, sadece aracı. Kilit nokta satıcı burada. MM'nin de memnuniyetsizlik çıkaracağını hiç sanmıyorum, olur da bir hataları olursa zorluk çıkartmazlar.
Eki Görüntüle 2029249
Benim elim çok büyük değil. 110'u fingertip şeklinde kullanıyorum, öyle olunca avcum falan terlemediğinden daha rahat hissediyorum, bu tutuşa da alıştım zaten. Ama sensör olarak bayağı fark var Prime ile. Bu yüzden, geçsem mi acaba diyorum. Zaten aklımda yeni bir fare almak vardı ancak beyaz renk istiyordum. Düşünüyorum şu an para harcamalı mıyım diye, bakalım...
Beyaz renk hocam bir bakın isterseniz.Elektronik: Logitech G305 Beyaz Mouse 899 TL
Baya dip fiyat. Ben geçen indirimlerde almıştım. Beyaz sisteminiz varsa belki tercih etmek istersiniz tabi eliniz için de uygun ise. https://www.hepsiburada.com/logitech-g-g305-lightspeed-12-000-dpi-kablosuz-oyuncu-mouse-beyaz-p-HBV00000U2EC0www.technopat.net
Asıl sorun Trendyolun aracı olması hocam zaten.
Trendyol İade Rezaleti
Trendyol'dan bir akrabam saat istedi ve kendisi almış. Kutudan saat bozuk çıktı iade için kargoladık, iadeyi reddetiler. Ürün ne kargolandı ne de başka şey yapıldı 1-5, 2aydır elimizde hiçbir şey yok. Ürün kargoda diyorlar kargo ortada yok. Tabii bu olur olmaz ben THH'ye başvurmuştum, yoksa daha...www.technopat.net
Trendyola bir şey derim de adamlara yüz göz olmak istemiyorum cidden.
G305'in Switch'leri, yapı kalitesi vesaire başa bela. Gıcırdıyor, logosu siliniyor, Switch'leri çift tıklıyor gibi gibi nedenlerden dolayı alınmamalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.