SteelSeries Prime+ mouse overclock yapılır mı?

miracakin

Decapat
Daha fazla  
SS Prime+ moseum var. 1000Hz'nin üzerine çıkabilir miyim? Sensörü vs. dayanabilir mi ve herhangi bir bozulma olsa garanti yine de ilgilenir mi?

@miracakin çünkü onların kapasitesi 2000Hz ya da 4000Hz artık neyse. Senin faren 1000Hz, daha yukarısına çıkamaz ki çıkmasına da gerek yok. İsterse 8000Hz olsun farkı hissetmeyeceksin.

Anladım teşekkürler bu arada forumda görüyorum Prime+ cızırtı sesi konusu geçen kulağıma yakınlaştırınca fark ettim aylardır bende olan bir mouse hiçbir şekilde kulağın dibine getirmediğin sürece sesi duyulmuyor

Evet yapılabilir. Çoğu mouse zaten bunu destekliyor ve üretici isterse bir yazılım güncelleme ile mouse Hz'sini arttırabiliyor. Bkz: Superlight 2. Sonradan firmware update ile 4K desteği geldi. Donanımın limitlerini deneyerek öğrenebilirsin. Controller bile OC'leniyor çoğunlukla.

Evet yapılabilir. Çoğu mouse zaten bunu destekliyor ve üretici isterse bir yazılım güncelleme ile mouse Hz'sini arttırabiliyor. Bkz: Superlight 2. Sonradan firmware update ile 4K desteği geldi. Donanımın limitlerini deneyerek öğrenebilirsin. Controller bile OC'leniyor çoğunlukla.
Logitech overclock falan yapmadı, MCU'su dongleı ve sensörü o değerleri başından beri destekliyordu, hiçbir mouse 1000/2000 Hz'den 8000'e kadar çıkamaz ozaman piyasadaki tüm mouselar 1000/2000 Hz'den 8000 hzye geçiş yapardı. Logitech ya başından beri umursamadiklari için yapmadılar yada doğru zamanı yani rekabetin kızıştığı zaman yapmayi planladılar. Orasını bilemem ben Logitech değilim ayrıca Logitech'in sensörlerini kendileri yapıyor Pixart yapmıyor yani Logitech'te böyle bir durum oldu diye başka mouselardada olucak anlamına gelmiyor.

Logitech overclock falan yapmadı, MCU'su dongleı ve sensörü o değerleri başından beri destekliyordu, hiçbir mouse 1000/2000 Hz'den 8000'e kadar çıkamaz ozaman piyasadaki tüm mouselar 1000/2000 Hz'den 8000 hzye geçiş yapardı. Logitech ya başından beri umursamadiklari için yapmadılar yada doğru zamanı yani rekabatin kızıştığı zaman yapmayi planladılar. Orasını bilemem ben Logitech değilim ayrıca Logitech'in sensörlerini kendileri yapıyor Pixart yapmıyor yani Logitech'te böyle bir durum oldu diye başka mouselardada olucak anlamına gelmiyor.
Logitech OC yapmadı zaten firmware ile belirli özelliklerin eklenebileceğini gösterdi öyle bir şey yazmadım. Ayrıca monitöre bile OC yapılıyor. Desteklediği koşullara kadar hertz arttırabiliyorsun keza controllerlar da öyle. Örnek olarak PC için Dualshock 4 V2 cihazını 250 hertzden 1000'e çıkartılıyor ve input lagı da azaltılıyor. Demek istediğim donanımının desteklediği sınırlar dahilinde her şeyi OC'leyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı