Elektronik SteelSeries Prime Plus 650 TL!

Dün gece sipariş vermiştim maalesef yarına geliyor. Umarım böyle bir sorunla karşılaşmam, keşke normalini alsaydım.

Genellikle bu ses duyulmayacak kadar az geliyor. Hatta ben ve oda arkadaşlarım kulağımıza dayamadan duyamıyoruz.
Yeyil ben bu üründen 2 adet aldım ve bu ürünü kullanan birisiyim. Almış olduğum 2 ürünün ses seviyesi farklı. Bir ürünün sesi bildiğin dayanılamayacak kadar yüksek yani konusma sesine yakın o derece diğer üründe ise az bir ses seviyesi. Siz bu ürünü güzellemesi yapıyorsunuz ve anlayamıyorum sanki hoparlör almışız da ses sorunu yaşıyoruz. Bu ürün mouse arkadaşlar mouse 'dan ses mi gelir. Trendyol tarafından arandım ve iade işlemi başlattılar. Ürünü göndermemi istediler 2-3 iş gününde kontrol edip iade yapacaklarını ilettiler.

Benim de mouse bugün elime ulaştı. Arkadaşın dediği gibi ekran kısmında bir ses sorunu var. Konuşma sesi seviyesinde değil ama odaklanırsanız tiz bir ses duyuyorsunuz. Tiz bir cızırtı gibi. Bilmiyorum iade edip etmeme konusunda kararsızım. Bir sıkıntı çıkartır mı? Kulaklık da taktığım için bu cızırtıyı çok duyacağımı sanmıyorum. Ama kulaklıksız kullanımda sinir bozucu bir ses olabilir bir süre sonra.

Bana rahatsız edecek derecede gelmedi. Benim açımdan öneririm.

Hocam ses geliyor ama kulağa dayamadıkça bendeki ses duyulmuyor o yüzden çok sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. Bana göre o ses alttaki ekrandan geliyor

Hocam ses geliyor ama kulağa dayamadıkça bendeki ses duyulmuyor o yüzden çok sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. Bana göre o ses alttaki ekrandan geliyor.

+++ Öyle zaten. Ekranın çalışma sesi o bende de aynı şekilde kulağımı dayamadıkça duymuyorum. Büyük ihtimalle sorunlu fare denk geldiğinden o kadar yüksek ses aldı arkadaş.

+++ Öyle zaten. Ekranın çalışma sesi o bende de aynı şekilde kulağımı dayamadıkça duymuyorum. Büyük ihtimalle sorunlu fare denk geldiğinden o kadar yüksek ses aldı arkadaş.

Haklısınız hocam ama zaten şu an tek ucuz seçenek Trendyol

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…