Elektronik SteelSeries Prime Plus 650 TL!

Kutuda garanti belgesi yok, QR kod koymuşlar fakat okutunca garanti belgesini indirme tuşuna tıklıyorum 404 veriyor :(

Son bir detay. Arkadaşlar ürünü almayın illa alacaksanız kesinlikle Trendyol'dan ALMAYIN ALMAYIN ALMAYIN. Ürünlerde ses sorunu var yazmıstım yukarıda Trendyol ile konustum cevap şu : Ürünü açtığınız için 21 iş günü ürünün servisine gidecek servis eğer ürün hasarlı / bozuk der ise iade yapacaklar eğer kullanıcı hatası derlerse yapamayacaklarmıs. Dedim ki ürün dün elime ulaştı 2 üründe de aynı sorun var ve burada sorunlu olan ben miyim? prosedur böyle diyor.. Bu ürünü alacaksanız Trendyol adlı firmadan almayın. 21 iş günü beni bekletecekler iade alalım mı almayalım mı diye karar verecekler.. Saçmalık Amazon senin gözünü seviyim ya
Trendyol kadar berbat firma yok diye düşünüyorum.

Trendyol'dan kötü bir firma varsa o da trendyol express'dir, sadece bana mı denk geliyor bilmiyorum ama ben hariç sipariş edenlerin hepsinin kargosu gelmiş, benimki hala yolda.
1713782662596.png

Trendyol'dan kötü bir firma varsa o da Trendyol Express'dir, sadece bana mı denk geliyor bilmiyorum ama ben hariç sipariş edenlerin hepsinin kargosu gelmiş, benimki hala yolda.
Eki Görüntüle 2175526

Trendyol'dan ürün aldık bozuk çıktı kaç ay iade edemedik THH'ye başvurmasak iade edecekleri yoktu heriflerin o kadar umursamaz, kaypak herifler. Zorla iade ettirdim ama seve seve. :D
O kadar rezalet bir firma.

Bana ulaştılar iade alacaklarını ilettiler. Canlı desteğin berbat yönettiğini anladılar heralde. Benim sorunumu çözdüler bugunde 2 ürünün iadesini kabul ettiler. Trendyol ile bir başka ürün daha denemesi yapacağım ileride son yaptıkları kendilerini affettirdi.

Bana ulaştılar iade alacaklarını ilettiler. Canlı desteğin berbat yönettiğini anladılar herhalde. Benim sorunumu çözdüler bugunde 2 ürünün iadesini kabul ettiler. Trendyol ile bir başka ürün daha denemesi yapacağım ileride son yaptıkları kendilerini affettirdi.

Hocam zaten genellikle öyle oluyor, ben bu güne kadar 1 kere hariç herhangi bir firmanın canlı desteğine bulaşmadım(N11, itopya, çiçek sepeti, ptt avm, trendyol, hepsiburada, incehesap...), size de tavsiye ederim, ne kadar iade yapmışsam hepsi de kabul edildi.

1 kere bulaşmak zorunda kaldım onda da sorun yaşadım, o da GençerGaming de oldu onların iade paneli yok, mecbur canlı desteğe yazdım, kargo poşetini dahi açmadığım ürünün iadesini ancak 30-35 gün sonunda alabildim.

Yer farkı. Çoğumuz Sakarya-Ankara-İstanbul'dan verdi 3 güne geldi.

Hocam artık olay yer farkını çoktan geçti, şimdide Iğdır'a gitmiş kargo (Erzurumdayım) 🤣🤣. Kim bilir şimdi nereye gidiyor.

1713858530813.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı