SteelSeries Prime Plus alınır mı?

Eymen Kırcı

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar formda bayağı popüler olduğunu gördüm bu civarda bütçede alınır mı diye sormak istedim.
Prime Plus modelinde alttaki ekrandan cızırtı geliyormuş ama normal Prime modelinin linkini bulamadım uzun zamandır da stoklarda yoktu zaten bu mouse.
Biraz daha çıkabilirsem kablosuz furylevel Z1 almak isityorum, eğer onu alamazsam bunu alacağım o yüzden şu anda önerir misiniz diye sormak istedim.
Link (Prime Plus)

Arkadaşlar formda bayağı popüler olduğunu gördüm bu civarda bütçede alınır mı diye sormak istedim.
Prime Plus modelinde alttaki ekrandan cızırtı geliyormuş ama normal Prime modelinin linkini bulamadım uzun zamandır da stoklarda yoktu zaten bu mouse.
Biraz daha çıkabilirsem kablosuz furylevel Z1 almak isityorum, eğer onu alamazsam bunu alacağım o yüzden şu anda önerir misiniz diye sormak istedim.
Link (Prime Plus)

G402 modeline bakmanızı öneririm.

Hangi tür oyunlar oynuyorsunuz?

Hocam biraz ağır gibi geldide siz kullanıyor musunuz?

Değiştirilebilir ağırlıkları var.

Hocam biraz ağır gibi geldide siz kullanıyor musunuz?

Ben bir kuzenimde oyun oynarken görmüştüm çok güzeldi Valorant oynamıştım ben G203 kullanıyorum şu an kullandığım mouseden çok daha iyiydi kuzenim 2 yıldır kullanıyor hiçbir şey olmadı ara ara gidip onlara oyun oynarım hala neredeyse ilk günkü gibi.

O g502 heroda vardı g402'de yok diye hatırlıyorum.
Link (Prime Plus)
Steelseries'in 1-2 iyi mouseundan birisi alınabilir.

Ben bir kuzenimde oyun oynarken görmüştüm çok güzeldi Valorant oynamıştım ben G203 kullanıyorum şu an kullandığım mouseden çok daha iyiydi kuzenim 2 yıldır kullanıyor hiçbir şey olmadı ara ara gidip onlara oyun oynarım hala neredeyse ilk günkü gibi.

O G502 Hero'da vardı G402'de yok diye hatırlıyorum.

SteelSeries'in 1-2 iyi mouseundan birisi alınabilir.

Ağır olmasaydı aslında Logitech alırdım ama maalesef ilk seçenek SteelSeries olacak gibi, umarım bir sorun yaşamam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı