SteelSeries Prime sol tam algılamıyor

231981

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar bu fareyi forumda herkes önerdiği için Vatan Bilgisayar'dan satın aldım. Eve geldim ilk gün çok güzeldi yazılımını falan kurdum güncelleme falan buldu kurdu vs derken alalı 15 gün kadar oldu Bir şey fark ettim sol tık sanki basmıyor tam algılamıyor gibi. Mesela ETS 2 de garajda tırı sağa sola döndürürken sol tık bırakıyor gibi bir anda. kamera dönmeyi bırakıyor. Bazen masaüstünde ya da bir oyunda bir şeye tıkladığım zaman tıklanmamış gibi algılılıyor tekrar tıklamak zorunda kalıyorum. Bana mı öyle geliyor yoksa buton falan mı arızalı emin olamadım. Bu fareyi kullanıp yazdığım sorunları yaşayan var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı 3 yıl kullanım sonrasında Rival 3 mouse'da yaşadım. Şimdi Prime aldım bir sıkıntı yok. Senin ki bozuk olabilir iade et ve yenisini al.

Aynısı 3 yıl kullanım sonrasında Rival 3 Mouse'da yaşadım. Şimdi Prime aldım bir sıkıntı yok. Senin ki bozuk olabilir iade et ve yenisini al.

Bir bakayım hocam olmadı götüreyim Vatan'a. Büyük ihtimal servise gönderelim sonuca göre yardımcı olalım diyecekler. Sağ tuşta da 2 gündür yumuşak dokunmayla hissettiğim gıcırtı gibi bir sorun başladı. Tuşa basmadığım halde tuş çok az içeriye doğru basıyor bunu burada anlatamıyorum anca fareyi elinize alıp hissetmeniz lazım. İlk defa SteelSeries markasının ürününü aldım ama pişman etti açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir bakayım hocam olmadı götüreyim Vatan'a. Büyük ihtimal servise gönderelim sonuca göre yardımcı olalım diyecekler. Sağ tuşta da 2 gündür yumuşak dokunmayla hissettiğim gıcırtı gibi bir sorun başladı. Tuşa basmadığım halde tuş çok az içeriye doğru basıyor bunu burada anlatamıyorum anca fareyi elinize alıp hissetmeniz lazım. İlk defa SteelSeries markasının ürününü aldım ama pişman etti açıkçası.
Benim bildiğim pek sorun çıkarmayan özel bir optical switch kullanıyor bu mouse, yani sorunlar direkt tuşların kendisinde muhtemelen. Malzeme kalitesi ve ergonomisi iyi bir marka aslında.

Benim bildiğim pek sorun çıkarmayan özel bir optical Switch kullanıyor bu mouse, yani sorunlar direkt tuşların kendisinde muhtemelen. Malzeme kalitesi ve ergonomisi iyi bir marka aslında.

İnanın bilmiyorum hocam. İndirimde diye aldım 4-5 senedir Bloody A60 kullanıyordum değişiklik olsun dedim ama pek iç açıcı gözükmüyor şu an da. Sol tık sanki algılamıyor gibi oluyor sağ tık son günlerde ses yapmaya başladı. İyice soğudum.

İnanın bilmiyorum hocam. İndirimde diye aldım 4-5 senedir Bloody A60 kullanıyordum değişiklik olsun dedim ama pek iç açıcı gözükmüyor şu an da. Sol tık sanki algılamıyor gibi oluyor sağ tık son günlerde ses yapmaya başladı. İyice soğudum.
Vatan ve Media Markt'n sattığı Steelseries garanti hizmetini Despec veriyor. Garantiye verdiğinde büyük ihtimal mağazaya değişim ya da ücret iadesi için rapor gönderirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı