SteelSeries Prime VS Razer Cobra

PAALAA

Hectopat
Daha fazla  
İki mouse'da da boyut açısından sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum. Hangi mouse kalite, sensör gibi açılardan daha üstündür, eksileri artıları nelerdir?

Ek olarak bu iki mouse ile katkına dear pro arasında fiyat farğecek bi fark var mıdır? Profesyonel olarak oyun oynayan biri değilim. Uzun süre beni pişman etmemesi yeterli.

İki Mouse'da da boyut açısından sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum. Hangi mouse kalite, sensör gibi açılardan daha üstündür, eksileri artıları nelerdir?

Ek olarak bu iki mouse ile katkına dear Pro arasında fiyat farğecek bir fark var mıdır? Profesyonel olarak oyun oynayan biri değilim. Uzun süre beni pişman etmemesi yeterli.

SteelSeries Prime'ı gerçekte baktım basma yerleri küçük ve mouse da küçük ergonomik değil

Razer cobra fiyat bandı min. 1300tl olmuş. SS Prime'ı ise 800 tl gibi bi fiyata bulabiliyorum. Razer Cobra için 500 tl farkı vermeye değer mi? Yoksa SS Prime tercih edeceğim.

Sensor, tepkime suresi açısından vesaire Prime daha mı üstündür yani? Aradaki 500TL farkı verebilirim sorun değil benim için en kalitelisi önemli. Tabii ki bu farka gerek yok diyorsanız Prime tercih ederim.

Hemen hemen aynılar, farka değmez, farkları sayayım.
Prime 450 IPS 50 g
Cobra 300 IPS 35 g
Prime 18000 DPI.
Cobra 8500 DPI.
Scrool, Click'ler falan da değişiktir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı