SteelSeries Prime vs SteelSeries Prime+

Peki teşekkürler hocam birkaç araştırma yaptım bu sürekli yüksek Hz de kullanmakla alakalı ama bir şey olmaz demişler senin bir görüşün var mı?

Polling rate olayını diyorsan hocam her oyunla uyumlu değil bu çoğu oyunda takılmalar yapıyor Hz'yi arttırdığımız zaman. Polling rateden bahsediyorsun değil mi?

Polling rate olayını diyorsan hocam her oyunla uyumlu değil bu çoğu oyunda takılmalar yapıyor Hz'yi arttırdığımız zaman. Polling rateden bahsediyorsun değil mi?

Evet polling rate mesela daha çok ana branş CS 2 olduğu için o yüzden diyorum mesela benim düşündugum SteelSeries Prime+ 1000 Hz de kullanacağım yani maximum alırsam.

Evet polling rate mesela daha çok ana branş CS 2 olduğu için o yüzden diyorum mesela benim düşündugum SteelSeries Prime+ 1000 Hz de kullanacağım yani maximum alırsam.

Bu sana attığım farede 1000 Hz bu değerlerde sıkıntı yaratmaz. Bende 1000 Hz de kullanıyorum.

Anladım evet düşündüğüm gibi yok birisi tam demiş işlemci demiş falan öyle konuşmuşlar teşekkürler bu konuda yardımcı olduğun icin.

1 k nın üstü olursa sıkıntı yaratabilir hocam 1K da sorunsuz kullanırsın. Rica ederim bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı