Merhaba. Şu an aktif olarak SteelSeries Prime fare kullanıyorum. Değişip yerine kablosuz bir şey almayı düşünüyorum. Öneriniz var mı?
Bütçeniz?
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
A9 ve A9 Plus modellerinde yaşanabilen tuş tıklaması problemi için hub.atk.pro sitesi üzerinden firmware sürüm güncellemesi gerekmektedir. Sürümün en az V1.15'e yükseltilip aynı zamanda "keystroke anti-shake delay" ayarı da 0ms'ye çekildiği zaman takılma sorunu tamamen çözülmüş olacaktır. Mouse...wraithesports.com
Bütçe varsa Plus modeli iyi gider.
Ezbere yapıştırmayın. Ergo kullanan bir adama hard claw mouse öneriyorsuınuz.
Hocam bu arada rekabetçi oyunlar ağırlıklı oynuyorum özellikle Valorant önerdiğiniz mouse iyi gider mi veya başka önereceğiniz mouse varsa bütçem maksimum 2000 kadar çıkar.
Tüm oyunlarda kullanabilirsin bu fareyi çok rahat. Bende bir süre kullanıp hediye etmiştim bir arkadaşa. Birebir gpx Superlight ile şekli aynı.
Arkadaşın önerdiği VXE R1 mouse içinde iyi diyorlar hocam da ona pek sıcak bakmadınız bir anda ona geçsem sıkıntı mı yaşarım?
Arkadaşın önerdiği VXE R1 mouse içinde iyi diyorlar hocam da ona pek sıcak bakmadınız bir anda ona geçsem sıkıntı mı yaşarım?
ATK A9 - VXE'den daha iyi.Alışırım derseniz VXE R1 daha iyi.
Buna da bakabilirsiniz.
VXE R1 alacaksanız beyaz almayın. Soyulma yapıyor.
Bir şey daha soracağım se modeli ve normal r1 de var arasında ne fark varAlışırım derseniz VXE R1 daha iyi.
Buna da bakabilirsiniz.
VXE R1 alacaksanız beyaz almayın. Soyulma yapıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.