İnceleme SteelSeries Prime

Hayır o herkeste öyle, bende de öyle. Bir problem yaratmıyor dert etmeyin.

Hocam konuyu mezardan çıkarıyorum ama 2yıl olmuş alalı uzun kullanım deneyiminiz nasıldı sizce kaç senelik ömrü var bir de Prime ve Prime+ arasında bir fark var mı biliyor musunuz(ekran hariç)

Hocam konuyu mezardan çıkarıyorum ama 2yıl olmuş alalı uzun kullanım deneyiminiz nasıldı sizce kaç senelik ömrü var bir de Prime ve Prime+ arasında bir fark var mı biliyor musunuz(ekran hariç)

Hocam kendi deneyimimden söyleyeyim oradaki gıcırtı cidden bir sorun çıkarmıyor ki ben bu fareyi ilk aldığımda cidden oyunlarda bayağı işime yaradı. Herhangi bir donma takılma vs hiçbir şey yok zamanında 500TL'ye almıştım maalesef şimdi fiyat uçmuş ömrü gayet iyi sonuçta 100 milyon tıklama en az 6-7 sene zorlamadan götürür. Aydınlatması abartısız ayrıca sensörüde 450IPS piyasadaki kaliteli sensörlerden bu arada Prime+ arasındaki fark + olanın altında bir ekran var ve DPI ayarı göstermeye yarıyor fakat kronik sorunu mevcut cızırtı sesi çıkarıyor ayrıca latency değeri daha fazlaydı o modelde. Bu yüzden SS Prime daha iyi bu konuda. Şu anda da kullanıyorum ergonomik oluşu eli hiç yormuyor.

Hocam derslerin yoğunluğundan pek zaman ayıramıyorum bilgisayara ama aldığımdan beri hiçbir problem çıkarmadı zamanında arkadaşa da dediğim gibi gıcırtı problem çıkarmıyor. Ve çıkarmamış da. Fiyatını bilmiyorum ama eliniz büyükçe ve claw grip tutuyorsanız düşünmeden alabileceğiniz bir mouse. Hiçbir problem yaşamazsınız. Eli de yormuyor yani tutuş şekli tam ele oturuyor. Uygulamasından da ayarlamalar yapılabiliyor. Birkaç ay önce baktığımda eski farelerin hiçbiri kalmamıştı tüm mouse sektörü çökmüştü. Şu an durum ne bilmiyorum ama paranız varsa sizi üzmeyecek bir mouse. Ayrıca Prime+ almanızın hiçbir iyi yanı yok. Normalini alın alacaksanız.

Şuna da bir bakın hocam. Bayağı bir kişi 400-500Tl ye almış.

Hocam şu an elimde Rival 3le okuyorum.

Bayağı bir kişiye aldırttık devam da ediyoruz, konu sahibi benim her şekilde yardımcı olurum.

Hocam şu an elimde Rival 3le okuyorum.

Hocam keşke cevabımızı bekleseydiniz. Rival 3 kronik sorunlu bir ürün. Birçok konuda zaten Prime'ın kat kat iyi olduğu belirtiliyor. Lod sorunu vesaire veya sensör olarak Rival 3 kesinlikle alınacak bir mouse değil. İade etmenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…