SteelSeries Prime'dan MCHOSE L7 Pro'ya geçilir mi?

xrr65

Decipat
Daha fazla  
Selamlar, arkadaşım mouse bakıyor ve L7 Pro ile V6 arasında kaldı. Tutuş şekli palm ve fingerprint. Eski kullandığı mouse SS Prime ve shapeleri hiç benzemiyor bile farelerin. Sizce palm ve fingerprinte uygun mudur? SS Prime'dan sonra geçince alışabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, arkadaşım mouse bakıyor ve L7 Pro ile V6 arasında kaldı. Tutuş şekli palm ve fingerprint. Eski kullandığı mouse SS Prime ve shapeleri hiç benzemiyor bile farelerin. Sizce palm ve fingerprinte uygun mudur? SS Prime'dan sonra geçince alışabilir mi?

Şekilleri birbirine benziyor aslında, MCHOSE L7 Pro SS Prime'a göre küçük kaldığı için öyle görünüyor. Eğer ki elin büyük değilse MCHOSE L7 Pro'ya alışabilirsin.

Şekilleri birbirine benziyor aslında, MCHOSE L7 Pro SS Prime'a göre küçük kaldığı için öyle görünüyor. Eğer ki elin büyük değilse MCHOSE L7 Pro'ya alışabilirsin.
18 cm hocam. Palm ve fingerprint kullanıyor arkadaşım.

Ss prime ile v6 çok benziyor aslında ve Palm a en uygun V6 sanırım şuan.

İlk başta palm için alınmaz diyorduk. Arkadaşım aldı ve palm içinde uygun olduğunu söyledi. Ortalama 18 cm el boyutu için alınabilir yanlış hatırlamıyorsam. @egemebb

Aslında her mouseı kendine göre her tutuş şeklinde kullanabilirsin.

18 cm hocam. Palm ve fingerprint kullanıyor arkadaşım.

SS Prime ile V6 çok benziyor aslında ve palm a en uygun V6 sanırım şu an.

V6 daha iyi oturur eline SS Prime'dan bile rahat eder.

Ya da kötü diyelim mesela, dot sktatez alınıp devamı edilemez mi ?

Gayet ortalama bir skatezlere sahip yanında dot skatez güzel gider ve evet Scyrox'lar da grip tape yok ki bence gerek de yok ben nefret ederim grip tapelerden.
Elim fena terliyor hocam.

Ya da kötü diyelim mesela, dot sktatez alınıp devamı edilemez mi?

ESPTiger ICE V2 Skates - UNIVERSAL DOTS bunu alıp devam edersin.

AliExpress'te az önce şunu buldum:
233, 26TL | 1 takım Ultra glide fare kaymaz etiket Scyrox V6 kaymaz anti ter bandı Ultra ınce kar tanesi kertenkele doku 0.25mm
https://a.aliexpress.com/_oBYPMme AliExpress de var V6 için grip tape.

233, 26TL | 1 takım Ultra glide fare kaymaz etiket Scyrox V6 kaymaz anti ter bandı Ultra ınce kar tanesi kertenkele doku 0.25mm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı