SteelSeries Prime'den VXE R1 geçilir mi?

micheal owen

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, kablolu SteelSeries Prime mouse kullanıyorum. Fakat artık kablolu mouse kullanmak istemiyorum, ve başlangıç olarak düşük bütçeden fiyatlarına nazaran VXE R1 gözüme çarptı. Sizce SteelSeries Prime gibi bir fareden VXE R1 geçilir mi? Veya sizin önerileriniz nelerdir? 1000 2000 bandında.

Selam arkadaşlar, kablolu SteelSeries Prime mouse kullanıyorum. Fakat artık kablolu mouse kullanmak istemiyorum, ve başlangıç olarak düşük bütçeden fiyatlarına nazaran VXE R1 gözüme çarptı. Sizce SteelSeries Prime gibi bir fareden VXE R1 geçilir mi? Veya sizin önerileriniz nelerdir? 1000 2000 bandında.
Geçilmez bence sensörr kalitesi yakın zaten tek farkı kablosuz olması olur aslında ss prime kablosu baya iyi bende prime+ kullanıyorum.

Monster'ın yeni kablosuz Mouse'ları çıktı onlara bakabilirsin. VXE R1 güzeldir. Onun dışında Darmoshark M3 serisine bakabilirsiniz.

Geçilmez bence sensörr kalitesi yakın zaten tek farkı kablosuz olması olur aslında SS Prime kablosu bayağı iyi bende Prime+ kullanıyorum.

Sensörler hakkında pek bir bilgim yok, ama VXE R1 20 grama yakın daha hafif, st Prime'a nazaran, ve kablo işi cidden canımı sıkıyor. R VXE R1 önermezseniz, ne önerebilirsiniz bu bütçelerede?

Tavsiyem 2 mouse var bunları bakmanızı tavsie ederim ikisini de kullandım malzeme kalitesi iyi. 1 2

Technopat Haberler

Geri
Yukarı