SteelSeries Prismcaps beyaz tuş takımı alınır mı?

omryldz00

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
"ANAKART" : MSI A320M PRO VD/S
"İŞLEMCİ" : AMD Ryzen 5 4500
"EKRAN KARTI" : MSI GEFORCE RTX 3050 6G
"RAM" : 2X8 GB GSKİLL RIPJAWSV 3200 MHz DDR4 CL16
"SSD" : HYPERX FURY 3D 120 GB
"HARDDİSK" : TOSHİBA MQ01ABD100
Arkadaşlar selamlar prismcaps almayı düşünüyorum (steel series tuş takımı) ama benim klavyem UK değil us model sizce alınır mı? Alanınız varsa deneyimleriniz yazabilir mi us modelini nereden bulabilirim? (Trendyol'da us-UK diye ayrı satılıyor ama us alınca da UK gönderiyorlarmış)

Bu paraya üzerinde Cherry profile keycaps olan Aula F75 klavyeyi alabiliyorsunuz hocam. Bence asla değmez bu paraya.

Kral dediğinde haklısın biraz pahalı ama ben böyle %60 ve RGB'si olmayan klavyeleri pek sevmiyorum ışıklı istememin tek sebebi gece yazarken rahat bir şekilde okunması tavsiyen için teşekkür ederim gerçekten 500 liraya bu klavye güzelmiş ama benim ihtiyacım yok yine de sağ ol.

Kral dediğinde haklısın biraz pahalı ama ben böyle %60 ve RGB'si olmayan klavyeleri pek sevmiyorum ışıklı istememin tek sebebi gece yazarken rahat bir şekilde okunması tavsiyen için teşekkür ederim gerçekten 500 liraya bu klavye güzelmiş ama benim ihtiyacım yok yine de sağ ol.
RGB'si var klavyenin. Her tuşta led var hatta.

Attığım keycapslere bakabilirsin. Vergi dahil seninkinden çok daha ucuza geliyor.

RGB'si var klavyenin. Her tuşta LED var hatta.

Attığım keycapslere bakabilirsin. Vergi dahil seninkinden çok daha ucuza geliyor.

Anladım fakat benim şu anda klavye ye ihtiyacım yok %60 klavye sevmiyorum zaten numpadli klavye kullanmak daha hoşuma gidiyor klavyem yeni zaten sadece tuş takımını değiştirmek istiyorum yine de klavye tavsiyesi için sağ ol atacağım bir kenara bu linki bir gün lazım olur belki.

Keycaps'te attım.

(Kusura bakma keycaps linkini görmemişim) kral keycapse baktım ilgimi çekti ancak satılan capse OEM tuş kendi klavyemin OEM olup olmadığını nasıl anlayacağım ayrıca tuşların benim klavyeme uyup uymadığını da anlayamadım benim baktığım caps setinde her klavyeye uygun bazı tuşların büyük ya da küçük şekilleri mevcut satın aldığım siteye baktım ama böyle bir bilgi bulamadım klavye bu = havit klavye

(Kusura bakma keycaps linkini görmemişim) kral keycapse baktım ilgimi çekti ancak satılan capse OEM tuş kendi klavyemin OEM olup olmadığını nasıl anlayacağım ayrıca tuşların benim klavyeme uyup uymadığını da anlayamadım benim baktığım caps setinde her klavyeye uygun bazı tuşların büyük ya da küçük şekilleri mevcut satın aldığım siteye baktım ama böyle bir bilgi bulamadım klavye bu = havit klavye
OEM her klavyeye oluyor hocam. Senin klavyedeki tuşlarda OEM.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı