furkansama
Kilopat
Glorious tercihim olur ikisi arasında.
90₺ daha ekyebilirim derseniz bun önerebilirim.
KlasseGear Tiger Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları
KlasseGear Tiger Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mouse Pad - Gaming Mouse Pad Fiyatları - n11
Mouse Pad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse Pad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Bu attığım nasıl peki hocam?
İnce modeli attığınız kalın olanı bir tık daha iyi diye biliyorum ben. Güzel mouse pad hangisi hoşunuza gittiyse onu alın.
Kalın olanın linkini atabilir misiniz hocam zahmet olmazsa?
Glorious Heavy XL Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Heavy XL Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Heavy XL Mouse Pad özelliklerini incele, 331,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Klasse Glorious'a göre daha mı iyi hocam peki?
Yani biraz daha iyi diyebiliriz. Attığım ürün üst kalitede bir mouse pad markasının ürününün birebir muadili dokusu kalitesi olarak.
Bakın heavy XL ile kayma karşılaştırması da var.
Hocam Klasse'nin diğer renkleri ile aralarında fiyat farkı var. Sadece renkten dolayı mı yoksa kayması falan daha iyi diye mi öyle?
Ben aslında hem Control hem de Speed arıyorum. Speed kullandım çok hızlı geliyor, Control ise pürüzlü olduğu için rahatsız ediyor. Hybrid olması benim için daha iyi olur.