SteelSeries QCK Edge large vs Glorious Elements Ice

Arkadaşlar merhaba. Toplam 300 TL bütçem var. Başlıkta belirttiğim bu 2 mouse pad arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? 300 TL bütçeye başka mouse pad önerebilirsiniz.

Şu an da bu Asus Rog Özel Dizayn Pro Gaming Mousepad Fiyatları ve Özellikleri mouse padi kullanıyorum. Kenarları dikişli değil ve ipliklenmeye başladı. Boyutu, şu an kullandığım gibi olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Glorious tercihim olur ikisi arasında.

90₺ daha ekyebilirim derseniz bun önerebilirim.

Bu attığım nasıl peki hocam?

Bu attığım nasıl peki hocam?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnce modeli attığınız kalın olanı bir tık daha iyi diye biliyorum ben. Güzel mouse pad hangisi hoşunuza gittiyse onu alın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İnce modeli attığınız kalın olanı bir tık daha iyi diye biliyorum ben. Güzel mouse pad hangisi hoşunuza gittiyse onu alın.

Kalın olanın linkini atabilir misiniz hocam zahmet olmazsa?

Klasse Glorious'a göre daha mı iyi hocam peki?

Yani biraz daha iyi diyebiliriz. Attığım ürün üst kalitede bir mouse pad markasının ürününün birebir muadili dokusu kalitesi olarak.

Bakın heavy XL ile kayma karşılaştırması da var.

Yani biraz daha iyi diyebiliriz. Attığım ürün üst kalitede bir mouse pad markasının ürününün birebir muadili dokusu kalitesi olarak.

Bakın heavy XL ile kayma karşılaştırması da var.

Hocam Klasse'nin diğer renkleri ile aralarında fiyat farkı var. Sadece renkten dolayı mı yoksa kayması falan daha iyi diye mi öyle?

Ben aslında hem control hemde speed arıyorum. Speed kullandım çok hızlı geliyor, control ise pürüzlü olduğu için rahatsız ediyor. Hybrid olması benim için daha iyi olur.

Hocam Klasse'nin diğer renkleri ile aralarında fiyat farkı var. Sadece renkten dolayı mı yoksa kayması falan daha iyi diye mi öyle?

Ben aslında hem Control hem de Speed arıyorum. Speed kullandım çok hızlı geliyor, Control ise pürüzlü olduğu için rahatsız ediyor. Hybrid olması benim için daha iyi olur.

Yok sadece baskı farkı var.

Klasse Control ve Speed'in tam ortası olduğundan sorun çıkarmayacaktır. Elements ice Speed bir ürün kötü olmuş senin için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı