1-2 ay önce G300s almıştım ve yanında gelen o mousepad ile kullanıyorum. Mousepad büyük olmasa bile standart bir boyutu var ama bana biraz küçük geliyor. Ayrıca çok toz tutuyor (bu odamdan veya pencereyi çok açık tuttuğumdan kaynaklanıyor olabilir). Kısaca değiştirmek istiyorum ve SS QCK+ XLarge almayı düşünüyorum. Almak istediğim mousepad ise SS QCK+ XLarge. Mousepad 400x450x2mm ölçülerinde, bence gayet geniş bir mousepad.
Şu sıralar veya yakın bir zamanda değiştirmeyi düşünmüyorum ama faremi de değiştireceğim. Elime küçük geliyor. Yani zamanında Rival 100 veya G102 almadığım için biraz pişmanım diyebilirim
- Bu mousepad hala alınır mı?
- Bütçem 80 TL (farklı mousepad veya site öneren olur diye) ve şu iki site arasında kaldım, hangisini önerirsiniz ?
- STEELSERIES QcK+ XLarge Mousepad | Steelseries | Speed Xlarge Mousepad STEELSERIES QcK+ (Plus) XLarge Mousepad Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
- Steelseries Qck+ Oyuncu Mousepad Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Şu sıralar veya yakın bir zamanda değiştirmeyi düşünmüyorum ama faremi de değiştireceğim. Elime küçük geliyor. Yani zamanında Rival 100 veya G102 almadığım için biraz pişmanım diyebilirim
Son düzenleyen: Moderatör: