SteelSeries QCK+ Hala Alınır mı?

Makaleler
5
Yer
İzmir
1-2 ay önce G300s almıştım ve yanında gelen o mousepad ile kullanıyorum. Mousepad büyük olmasa bile standart bir boyutu var ama bana biraz küçük geliyor. Ayrıca çok toz tutuyor (bu odamdan veya pencereyi çok açık tuttuğumdan kaynaklanıyor olabilir). Kısaca değiştirmek istiyorum ve SS QCK+ XLarge almayı düşünüyorum. Almak istediğim mousepad ise SS QCK+ XLarge. Mousepad 400x450x2mm ölçülerinde, bence gayet geniş bir mousepad.
  1. Bu mousepad hala alınır mı?
  2. Bütçem 80 TL (farklı mousepad veya site öneren olur diye) ve şu iki site arasında kaldım, hangisini önerirsiniz ?

Şu sıralar veya yakın bir zamanda değiştirmeyi düşünmüyorum ama faremi de değiştireceğim. Elime küçük geliyor. Yani zamanında Rival 100 veya G102 almadığım için biraz pişmanım diyebilirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır. Toz ve kir sorunu bu mousepadde de mevcut. Bilginiz olsun.

Tam olarak ne gibi sorunlar yaşadınız ?
Stok var halde gözüküyordu sitede. Fakat ben sipariş geçtiğimde stoğun olmadığını stoğa girip öyle göndereceklerini söylediler. 2 günlük kargo oldu sana 7 gün...

Tavsiyem ilk olarak stok olup olmadığını sor. Duruma göre sipariş geç.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı