Elektronik SteelSeries QCK heavy mouse pad 735 TL

Tamam arkadaşlar çoğu ürünü pahalı ve rakiplerine göre(f/p anlamında) başarılı değil ama yeni çıkan firmalara bu kadar tapmayın eskileri öldürmeyin. 2 yıldır kullanıyorum günde 12 saatten fazla başındayım işim gereği. Herhangi bir deformasyon yok.

Heavy olmayan versiyonunu 1 senedir kullanıyorum. Üzerini haftalık silmeme rağmen bazı kirler artık çıkmıyor, logo tamamen soyuldu, fareyi kaydırmada herhangi bir sorun yok, alt yüzeyde bir sorun yok.
Aynı sorun vardı. Tırnak izi çok çıkıp bilek yerleri parlamıştı. Çamaşır deterjanı ile duşta yıkadım. İlk günkü haline geldi.

Tamam arkadaşlar çoğu ürünü pahalı ve rakiplerine göre(f/p anlamında) başarılı değil ama yeni çıkan firmalara bu kadar tapmayın eskileri öldürmeyin. 2 yıldır kullanıyorum günde 12 saatten fazla başındayım işim gereği. Herhangi bir deformasyon yok.

Aynı sorun vardı. Tırnak izi çok çıkıp bilek yerleri parlamıştı. Çamaşır deterjanı ile duşta yıkadım. İlk günkü haline geldi.
Ben de deneyeyim bunu hocam. Teşekkürler.

Ben neden reklam yapayım ki? Hard FPS oyuncularına baktığımız zaman veya s-sporculara benim dediğim süre bandında (QCK alışanlar) sürekli padi değiştiriyorlar 300 TL verip 6-7 ayda yıpranmasımı 1000+ TL verip 6-7 ayda yıpranmasımı. Klasse tarafında tek önerdiğim pad Klasse Pro oda ucuz ve fiyatına göre dayanıklı olduğu için

Ben neden reklam yapayım ki? Hard FPS oyuncularına baktığımız zaman veya s-sporculara benim dediğim süre bandında (QCK alışanlar) sürekli padi değiştiriyorlar 300 TL verip 6-7 ayda yıpranmasımı 1000+ TL verip 6-7 ayda yıpranmasımı. Klasse tarafında tek önerdiğim pad Klasse Pro oda ucuz ve fiyatına göre dayanıklı olduğu için
Dikislisi var yillardir kullaniyorum. Zaman zaman yedek yaptim. Ama hala donuste balayi gibi heyecan veriyor. Steelseries candir. Guzelce yikiyorsun, parildiyor.

Alınmaz leş ürün 5-6 ayda yüzey yok oluyor resmen Klasse Pro veya Wraith Jungle desk Mate alırım daha iyi

Mouse pad alırken yanında sabun ve kese alsaydın ellerini yıkadıktan sonra sorun yaşamazdın mousepadlerin babası QCK serisidir Klasse'nin dikişli yapısında claw kullanıcılar için serçe parmak takılıyor QCK yüzeyleri daha düz sorunsuz.

Bu deforme oluyor diyen arkadaşlar mousepadi yiyor herhalde. Senelerdir QCK kullanıyorum hala ilk günki gibi. Geçen gün yeni mouse aldım, mousela beraber değişiklik olsun diye bir mousepad alayım dedim ve çok övülen Longteng'i aldım, QCK ile kıyasladığımda gerçekten Ferrari'den inip Şahin'e binmiş gibi oldum, direkt iade.

Yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi yeni çıkan markaların tamamen forumlarda reklamlarının yapıldığını düşünüyorum. Ben de qCK+ kullanıyorum memnunum ve kıyas açısından arkadaşımdaki klasse ile karşılaştırdığımda neden sürekli klasse öneriliyor cidden anlam veremedim. Hayır SteelSeries'de dün çıkmış mal değil ki malzeme kalitesinden şüphe edesin. İlginç.

1 yıldan fazladır kullandığım qCK son durum. Marka fanboyluğu ne kadar kötüyse haterlığıda o kadar kötü. 6 7 ayda yemek masası olarak bile kullansan bir mousepad bozulmaz.

Dosya Ekleri

• IMG_8684.jpeg
    IMG_8684.jpeg
    92,6 KB · Görüntüleme: 40

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı