SteelSeries QCK large mouse pad mi Klasse Longteng Huoyun Gaming mouse pad mi?

Bütçe
1000TL

ismail_00

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi yeni mouse pad almayı düşünüyorum. 1K civarında bütçem var. Genellikle CS2 tarzı FPS oyunları oynuyorum. Çok hızlı olmayan, terletmeyen, çok fazla kirlenmeyen mouse pad almayı düşünüyorum. İnternetten biraz baktığımda bu iki mousepadin kaliteli ve bütçeme uygun olduğunu gördüm. SteelSeries QCK mouse pad 900TL, Klasse Longteng huoyun mouse pad 1K civarında. Sizce hangisini almalıyım? Bu ürünler bu fiyata göre iyi mi yoksa önerebileceğiniz başka mousepadlar var mı? Ayrıca SteelSeries'de kenarlarda dikiş yok sanırım bu sıkıntı olur mu mousepadin bozulması açısından?

Son düzenleyen: Moderatör:
SteelSeries QCK+ kullandım uzun süre ve dikişsiz olanlar bir süre sonra atmaya başlamıştı bende. Sonra Klasse geçtim aşırı memnunum tavsiye ederim 1 yıl oldu hiç sorun yaşamadım hala. Klasse Pro White Map Lines 90x40cm Gaming Mousepad buradan alabilirsin fiyatı da güzel.

Hocam kumaşı terleme yapıyor mu? Eski mousepadimde kolum terlediği için hareket ettiremiyordum. Attığınızın fiyatı da çok uygunmuş. Sağ olun.

Başlıkta da belirttiğim gibi yeni mouse pad almayı düşünüyorum. 1K civarında bütçem var. Genellikle CS2 tarzı FPS oyunları oynuyorum. Çok hızlı olmayan, terletmeyen, çok fazla kirlenmeyen mouse pad almayı düşünüyorum. İnternetten biraz baktığımda bu iki mousepadin kaliteli ve bütçeme uygun olduğunu gördüm. SteelSeries QCK mouse pad 900TL, Klasse Longteng huoyun mouse pad 1K civarında. Sizce hangisini almalıyım? Bu ürünler bu fiyata göre iyi mi yoksa önerebileceğiniz başka mousepadlar var mı? Ayrıca SteelSeries'de kenarlarda dikiş yok sanırım bu sıkıntı olur mu mousepadin bozulması açısından?
Mousepadda razer önermem ben aldım ve yıkmak isediğim zaman su vb şeylerde şisme yaptı ve geçmedi tabi belki yalnızca bende olmuştur paran varsa steelserieslerinkiler güzel biz arkadaşlarla kullanıyoruz memnunuz uzun süreler gider gayet makul bir kalitede yıksan bile performansında gözle görülür bir düşüş görmedim şahsen.

Hocam ne gibi bir sıkıntısı gördünüz? Ne yönden değersiz?

İkisi de kolay aşınan yüzeylere sahip ama bazı insanlar kullandım aşınmıyor diye öneriyor RAM bütçeniz ve padden beklentileriniz nedir ona göre öneri yapayım

Hiç terleme yapmadı ama benim oda klimalı ondan olabilir ortam koşulları biraz önemli olabilir.
Anladım hocam çok sağolun geri dönüşünüz için

İkisi de kolay aşınan yüzeylere sahip ama bazı insanlar kullandım aşınmıyor diye öneriyor RAM bütçeniz ve padden beklentileriniz nedir ona göre öneri

İkisi de kolay aşınan yüzeylere sahip ama bazı insanlar kullandım aşınmıyor diye öneriyor RAM bütçeniz ve padden beklentileriniz nedir ona göre öneri yapayım
çok kaymasın biraz kontrollü olsun. Mousepadin kumaşı terletme yapmasa çok iyi olur benim el kol terleyince mousepadde kaydıramıyorum. Bir de çok sert olmasın mousepad. Maks 1100 tl çıkabilirim hocam. Sağolun geri dönüşünüz için.

Anladım hocam çok sağolun geri dönüşünüz için

çok kaymasın biraz kontrollü olsun. Mousepadin kumaşı terletme yapmasa çok iyi olur benim el kol terleyince mousepadde kaydıramıyorum. Bir de çok sert olmasın mousepad. Maks 1100 tl çıkabilirim hocam. Sağolun geri dönüşünüz için.
Belki terleme konusunda üzebilir ama güzel bir pad
Benim asıl tavsiyem biraz daha çık bunu al geç gram üzmez

Technopat Haberler

Geri
Yukarı