SteelSeries Qck+ Large orijinal mi?

Satıcı "Jetklik". Direkt Steelseries'in Türkiye satıcısı diyebiliriz bunlara. Itopya, Amazon'dan falan çok daha önce getiriyorlar Steelseries'in yeni ürünlerini. Yeni çıkan Arctis Nova serisini hep bunlar getirdi. Zaten gönderici de Amazon Lojistik.

Amazon eğer Prime kategorisine koyduysa ürünün birebir arkasında olduğu ve orijinalliği konusunda da arkasında durduğunu gösterir. 30 gün kullanmış olsan bile orijinalliğinden şüpheliysen cayma hakkın var. Prime üyesi olup da alman kaydıyla ama.

Ben aynı yerden almadım ama orijinal olduğunu düşünüyorum. Amazon ürünün arkasında durma konusunda en iyi firmadır muhtemelen.

Logosu hızlı çıkma olayına rastlamadım, gerçi ben fazla hassas kullanıp bilekten oynuyorum, o yüzden genelde ürünün orta kısımlarında takılıyor fare ve de yıkamadım. Pek sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Aynı ürünün kenarları dikişli olanını 2 senedir kullanıyorum en ufak bir logo aşınması olmadı ama padde benim hatamdan dolayı aşınma oldu maalesef. Başka sorunuz varsa yanıtlayabilirim.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı