En ucuz James Donkey Pro JD450 Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! James Donkey Pro JD450 Mouse Pad özelliklerini incele, 139,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Dostum sen şaka mısın? Klasse pro nere, SteelSeries QCK nere. QCK şuan e spor arenalarının vazgeçilmezi durumunda, yıllardır kullanıyor tier 1 seviyesi oyuncular, oyuncular arasında en çok popüler olan mousepad ile kıyaslanan mousepade bak hahahhha. 3 tane Klasse pro mouse padi var, mouseyi çevirirken bazen kasise denk geliyor gibi hissediyorum, birisinin 1 yıl sonra rengi attı, kalıcı pürüzlü yüzey gibi bir şey oldu. siyah QCK 3 yıldır kullanıyorum hala taş gibi, 1 ay öncede beyaz modelini aldım.
En ucuz James Donkey Pro JD450 Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! James Donkey Pro JD450 Mouse Pad özelliklerini incele, 139,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu adam e spor arenasında vazgeçilmez bir kişinin rolünü üstlenmiyor. 3 tane Klasse pro kullandıysan ve üçünde de bir problem yaşadıysan asıl sorun sensin gibi hocam. Ayrıca madem 3 yıldır diğerini kullanıyorsun neden beyazını aldın? sen kendi içinde çelişiyorsun ki zaten.