Elektronik SteelSeries QCK Medium mouse pad 468TL

• Konuyu başlatan h1ve
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 545
  • Etiketler
    qck
Bu adam e spor arenasında vazgeçilmez bir kişinin rolünü üstlenmiyor. 3 tane Klasse pro kullandıysan ve üçünde de bir problem yaşadıysan asıl sorun sensin gibi hocam. Ayrıca madem 3 yıldır diğerini kullanıyorsun neden beyazını aldın? sen kendi içinde çelişiyorsun ki zaten.
Kurulumumu beyaz yaptım çünkü, aynı modelin beyazını aldım o yüzden. Tekrar siyahlara dönersem de onu kullanırım. Sadece görünüm olarak iyiler, birisini masa örtüsü gibi kullanmak için almıştım full siyah modeli, diğerinde kaplan resimi var diye aldım, diğerini de güzel görünümü için aldım ama aldığım gibi sattım. Performans olarak yüzüne bakılmaz bir marka, bu kadar ucuz olmasının sebebini ne zannediyorsun dostum sen? Profesyonel oyunculardan örnek vermemin amacı hani günde 6/7 saat antrenman yapıyorlar ya, işin ehlileri falan.

Bu adam e-spor arenasında vazgeçilmez bir kişinin rolünü üstlenmiyor. 3 tane Klasse Pro kullandıysan ve üçünde de bir problem yaşadıysan asıl sorun sensin gibi hocam. Ayrıca madem 3 yıldır diğerini kullanıyorsun neden beyazını aldın? Sen kendi içinde çelişiyorsun ki zaten.

Bu fiyata hala en iyi kumaş kalitesini veren SS için fazla iddialısınız. Bu boyutta fiyatı da bariz inmiş en iyisi. Gidip 90x40 alıp yarısından fazlasını kullanmayacak biri neden gidip özel kumaş kalitesine sahip SS markasını satın almasın? Zaten yıllardır bilinen köklü bir marka. Evet bir Wraith veya Lamzu değil kabul ediyorum fakat açık ara bu bantta en iyi mouse pad.

QCK kendini kanıtlamış efsane bir mousepaddir. Hala aktif CS2 veya Valorant'e sporcularının kullanımından anlayabilirsiniz. Arkadaş bu mousepadi atarken boyutu için değil, fiyata göre kalitesini göz önünde bulundurmuş. Kalite yarıştıracaksak Klasse ve QCK deneyimlemiş birisi olarak şunu söyleyeyim. Halı gibi olan Klasse'yi odama giriş paspası olarak kullanıyorum. QCK bana eşlik etmeye devam ediyor.

James Donkey de almazsın bu arada arkadaşlar elemana laf etmek için elinden geleni yapmış :D
Gelir buna da dislike atar şimdi :) Senelerdir kullanıyorum konudaki mousepadi laptop sahibiyim taşıma derdim yok. Mouse da steelseries uyuyor diye kullanıyorum. Daha pahalı olsa başka bir şey tercih edilir ama 400 liraya değer bi mousepad.

Boyutu çok küçük, bununla oyun oynuyorsanız yüksek hassasiyet kullanmanız lazım. Oyundan ziyade ofis kullanımı için alınabilir.
Yani hassasiyetim çok yüksek denemez bence, biraz tabulaşmış düşük hassasiyet. Profesyoneller arasında çok yüksekte kullananlar da var. Tercih meselesi tabi ama 1600 dpi güzel kullandırıyor. (Oyun içi hassasiyet veremem tek tek)

Ne kadar kupon da olsa, laptoplar için yeterli de olsa alınmaz. Aynı fiyata Klasse'nin bir ton ürünü var.
Laptoplar için yeterli olsa alınmaz tam olarak ne demek hocam? Yeterliyse neden daha düşük kaliteli bir ürün tercih edilsin? Ayrıca Klasse'nin bu boyutlarda uygun fiyatlı bir modeli yok.
Aynı fiyata(hatta daha ucuza) kat ve kat kaliteli bir ürün. Laptopu da bunun üstüne koy bunu kullan. Laptop bunun üstündeyken altı erimiyor ya?
Laptopların altı zaten oldukça alçak. Bir de altına mousepad koyduğunuz zaman hava kanalını iyice kapatmış oluyorsunuz. Laptopun altında bir yükselti yoksa mousepad koyulmaz. Ayrıca Steelseries QCK gibi bir model yerine James Donkey önermek biraz garip olmuş.

Klasse Pro'yu sırf ucuz diye aldım kullandım. QCK'nin tırnağı olamaz. Düşük hassasiyet kullanıyorsanız en az QCK Large alın. James Eşek önerilerine patladım bu arada.

Son düzenleme:
Klasse Pro'yu sırf ucuz diye aldım kullandım. QCK'nin tırnağı olamaz. Düşük hassasiyet kullanıyorsanız en az QCK Large alın. James Donkey önerilerine patladım bu arada.
Olsun ragebait olarak yorumladım onları dislike atanları da :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı