Steelseries Qck Mousepad İncelemesi

CS:GO da baya farkettiriyor hocam. Özellikle mouse hassaslığı çok arıyor. Yağ gibi kayıyor desem yeridir.

Bende qck mini alacaktım amazondan. 6 dolar fiyatı vardı. Ama malesef Türkiye'ye kargo yokmuş.

QcK kullanıyorum, dünyanın en iyi mousepad'i diyebilirim. Yalnız mousepad'i masadan sarkacak şekilde konumlandırırsanız eliniz masanın keskin tarafından dolayı acımaz.

Tabi ne kullanırsanız o en iyisi gibi gelebilir. Çünkü daha iyisini kullanmamışsınızdır. Ancak Razer Goliathus Control ile QCK'yı yan yana koyup ikisini de denedim. QCK'da elimle masayı çok rahat hissedebiliyordum. Razer Goliathus Control ise QCK'ya göre çok daha iyi.

QcK kullanıyorum, dünyanın en iyi mousepad'i diyebilirim. Yalnız mousepad'i masadan sarkacak şekilde konumlandırırsanız eliniz masanın keskin tarafından dolayı acımaz.

Aynen bende öyle kullanıyorum çok daha rahat hissettiriyor.

Razer'ın bütün mousepad ürünleri elimden geçti, tabii ki aralarında çok fark yok, sonuçta 2 marka da çok kaliteli ancak mousepadda SS bir tık önde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…