Steelseries QCK+ Mousepad Temizleme

wroNN

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar, Steelseries QCK+ mousepad' ini alalı 1 yıla yakın bir süre oluyor. Şuana kadar hiç temizlemedim tozları almak dışında. İnternette araştırdım biraz ama tam olarak anlayamadım. Nasıl yıkamam daha doğru olur, ne yapmam lazım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende sıradan bir mousepad var ve 3 ay sonra ilk defa dün yıkadım. Şöyle ; Sıcak suyun altında ıslatıp, sonra el sabunu ile köpürterek yıkadım. Kuruması için balkona bıraktım. Sonuç : Satın aldığım ilk gün gibi güzel ve temiz.

Bende sıradan bir mousepad var ve 3 ay sonra ilk defa dün yıkadım. Şöyle ; Sıcak suyun altında ıslatıp, sonra el sabunu ile köpürterek yıkadım. Kuruması için balkona bıraktım. Sonuç : Satın aldığım ilk gün gibi güzel ve temiz.
Teşekkürler, dediğiniz gibi yapıcağım. Bir şey daha sorucağım. Yıkadıktan sonra ilk hafta eskisi gibi kaygan olmuyormuş, sonraki hafta düzeliyormuş diye bir yerde okudum sende de oldu mu böyle bir şey ?

Evet :)) Sonra yavaş yavaş etkisini yitiriyor. Temizlersin sık sık olmasada korkma hiç bir şey olmuyor, zararı yok yani. Bir kir çıkıyor ki öff ... Sende yıkayınca görüsün. :))

Ben ayda bir ıslak bezle siliyorum. Sildikten sonra 2 gün kullanmakta zorlanıyorum çünkü kaymıyor. Farkettim ki biraz tozlanınca daha iyi kayıyormuş ve daha kullanışlı oluyormuş. En azından beni mouse ile kullanınca. :)

Valla bende Steelseries QcK+ SK Gaming Edition var. Anneme verirdim makineye atar, yıkar, asıp kurutur geri verirdi. Bir problem de olmadı hala kullanıyorum şimdi :D

Yok artık :D. Alt tarafında ki kaymasını engelleyen zımbırtı da sıkıntı filan çıkıyor mu peki ?
Yoo düzgün kullanıyorum herhangi bir problem yok. Normal çamaşırlarla atıyoruz yani bir de.... Hangi çamaşır deterjanı veya hangi program sormadım bile hiç :D

Yoo düzgün kullanıyorum herhangi bir problem yok. Normal çamaşırlarla atıyoruz yani bir de.... Hangi çamaşır deterjanı veya hangi program sormadım bile hiç :D
İyi cesaret, valla ben yırtılır diye ödüm kopuyor... :D

Sıcak suda sabunla yıka... Mis gibi olur. :like:

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı