SteelSeries QCK Prism cloth aşınma-sürtünme sorunu

@üyeadi321321 @itwasgooday hem şampuan ile hem piril ile yavaş bir şekilde elimle ovalayarak yıkadım ve bayağı dikkatli davrandım. Sonra RGB tarafına gelmeyecek şekilde tazyikli ılık su uyguladım. 1 gün kurumasını bekledim. RGB'lerinde sorun yok bozmamışım ancak hala o pürüzlülük hissiyatı var. Servise göndermem bir işe yarar mı sizce?
RGB mousepad ise bir daha o şekilde temizlemeyin internette videoları var RGB mousepad nasıl temizlenir diye.

@üyeadi321321 @itwasgooday hem şampuan ile hem piril ile yavaş bir şekilde elimle ovalayarak yıkadım ve bayağı dikkatli davrandım. Sonra RGB tarafına gelmeyecek şekilde tazyikli ılık su uyguladım. 1 gün kurumasını bekledim. RGB'lerinde sorun yok bozmamışım ancak hala o pürüzlülük hissiyatı var. Servise göndermem bir işe yarar mı sizce?
Aynı mousepade sahibim ve yıkamak bu mousepad de sıkıntı yaratıyor. Mousepad rgbye dikişli olduğu için çok kolay bir şekilde çekme yapıyor. Pirille yıkaman ise durumu daha kötüye götürüyor. Yoğun temizliyici kullanmak kayganlığı direk zedeliyor. Pürüzlü hissayat eğer daha önce temizlemediysen orda biriken kirden dolayıdır. Derine işledikten sonra kolay bir şekilde çıkmıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı